Ево како да направите лековито уље конопље по рецептури Рика Симпсона!

Ево како да направите лековито уље конопље по рецептури Рика Симпсона!

21 октобра 2015

Marihuana_620x0Зашто је данас забрањено масовно гајење ове биљке, када се зна да она, осим рака, врло успешно лечи још шест стотина бољки. Чега се плаше светски тајкуни, фармацеутска мафија и моћни индустријалци, о томе у интервјуу говори мр психологије Александар Митровић.

Преносимо део интервјуа са рецептуром за справљање уља од природне конопље:

* Да ли је свака врста конопље добра?

– Не. Постоје две врсте конопље: индустријска, са веома ниским садржајем смоле и ТХЦ супстанце (мање од 3 посто) и она није лековита, и природна конопља са високим садржајем смоле и ТХЦ супстанце (у цветним врховима женских биљака конопље налази се и до 20-30 посто ТХЦ-а) која управо због тога има лековита својства.

Постоје и две врсте ТХЦ супстанце: индустријска ТХЦ добијена хемијским путем не показује лековита својства која има природна.

ТХЦ супстанца добијена из женске врсте ИНДИЈСКЕ КОНОПЉЕ (индица) је традиционални (народни) лек за око 600 болести. Помоћу уља од цветних врхова и листова женске биљке конопље могуће је у потпуности излечити канцер коже, као и друге врсте тумора – што је доказано и у научним студијама, а и личним искуством Рика Симпсона, Канађанина који је тако себе излечио од канцера коже конопљом; ту су и његови бројни пацијенти које је бесплатно лечио, све док му нису уништили засаде индијске конопље.

Рик Симпсон је излечио уљем од конопље око 1.500 људи према сопственој евиденцији. Научно је доказано да ТХЦ суспстанца која се налази у уљу од конопље (од врхова и листова биљке) убија канцерогене ћелије и може у потпуности да излечи канцер!

Уље од врхова и листова конопље се не може набавити у Србији, изузев уља од семенки конопље које не може да излечи рак због малог садржаја ТХЦ супстанце, а као такво се користи као додатак прехрани. У Холандији се ово уље може купити по цени од 2.000 долара по литру. Недавно је Рик Симпсон добио понуду од једне фармацеутске компаније, али проблем је што фармацеутске фирме не могу патентирати ма какво уље од конопље као лек, јер њега свако може производити у кућној радиности и тако самог себе излечити од многобројних болести. Такође, природно уље од конопље са високим садржајем ТХЦ супстанце показало се као најбоља крема за заштиту од сунчања. Све то би заправо уништило фармацеутску индустрију у свету. Због тога је гајење конопље забрањено одлуком Уједињених нација. Јер, фармацеутској индустрији није у интересу да људи буду здрави, будући да не зарађује на здрављу, већ на болести. Отуда је фармацетуска индустрија, заправо, индустрија болести, а тиме и индустрија смрти.

Напомињем поново да лековито својства има само природни ТХЦ добијен из индијске конопље, а не индустријске конопље, а поготово лековита својства нема фармацеутски, хемијски синтетизовани ТХЦ.

* Да ли свако може да помогне себи у болести и сам направи лековито уље?
– Да, може.

Следећи рецепт за справљање уља од природне конопље са високим садржајем ТХЦ-а би требало записати.

УЉЕ ОД ЦВЕТНИХ ВРХОВА И ЛИСТОВА ЖЕНСКЕ БИЉКЕ ПРИРОДНЕ КОНОПЉЕ, НАЈБОЉЕ ИНДИЈСКЕ КОНОПЉЕ, СОРТЕ ИНДИЦА, КОРИСТИ СЕ НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН:

За кожна обољења, као и канцер коже, препоручује се мазање оболелог места природним уљем од конопље са високим садржајем смоле и ТХЦ супстанце. Потом се завије намазано место и тако остави 3 дана, а затим треба скинути завој, поново намазати и завити следећа 3 дана.

На овај начин може се у потпуности излечити канцер коже, а конзумирањем оваквог уља од цветних врхова и листова женске биљке индијске конопље (врста индица) и остале болести, као и канцери телесних органа. Код телесних, органских канцера треба попити најмање 60 милилитра уља у току 90 дана. После овог временског периода и најтежи облици канцера бивају излечени, према искуству Рика Симпсона.

ЛЕКОВИТО УЉЕ ОД ЦВЕТНИХ ВРХОВА И ЛИСТОВА ЖЕНСКЕ БИЉКЕ ПРИРОДНЕ ИНДИЈСКЕ КОНОПЉЕ се добија на следећи начин, а према рецептури Рика Симпсона.

Почетни материјал: 500 грама квалитетних врхова конопље. Ви можете користити и само око 30г, а ова грамажа ће произвести око 3 – 4 грама уља. Количина произведеног уља варираће од врсте до врсте, али сва имају невероватан ефект у лечењу.

1. Ставите потпуно осушени биљни материјал у пластичну посуду.

2. Натопите материјал растварачем. Могу се користити разни растварачи: 99процентни изопропилни алкохол који можете наћи у локалним апотекама. Алкохол апсорбује више хлорофила из биљног материјала, па уље направљено помоћу алкохола има тамнију боју, али то не смањује његову потенцију за неки значајнији постотак. Етер, нафта, бутан и многи други растварачи могу произвести жуто или прозирно уље које можда изгледа боље, али тамно уље може бити једнако потентно. Ако је поступак изведен правилно, у уљу неће бити остатака растварача, или ће га бити врло мало. Рик Симпсон је конзумирао уља произведена коришћењем разних растварача током 8 година без штетних последица. Треба вам око 8 литара растварача да бисте одвојили ТХЦ од пола килограма биљног материјала; 500мл растварача би требало бити више него довољно за одвајање ТХЦ-а од 30г биљног материјала.

3. Изгњечите биљни материјал користећи чисти (без хемикалија) дрвени штап или неки слични алат.

4. Додајте растварач док биљни материјал не буде потпуно потопљен. Биљни материјал гњечите штапом. Док то радите ТХЦ се одваја од биљног материјала у растварач.

5. Радите то око 3 минута.

6. Прелијте мешавину уља/растварача без биљног материјала у другу посуду. Управо сте извукли око 80 процената ТХЦ-а из биљног материјала.

7. Друго испирање – Поново додајте растварач у биљни материјал и гњечите га још 3 минута да извадите преосталих 20 посто ТХЦ-а.

8. Прелијте мешавину уља/растварача у посуду која већ садржи прву мешавину

коју сте претходно направили.

9. Баците биљни материјал из којег сте управо издвојили ТХЦ.

10. Прелијте мешавину уља/растварача кроз филтер за кафу у чисту посуду.

11. Испарите растварач (кувањем). Рик Симпсон је приметио да из посуде за пиринач

врло добро испарава раствор.

12. Додајте мешавину у посуду до 3/4 запремине. Добро пазите да просторија у којој се налазите буде изузетно проветрена и укључите вентилатор да одувава паре раствора. Паре су врло запаљиве. Добро се осигурајте да се налазите подаље од жарећих елемента, грејалице, искре, цигарете, отвореног пламена итд. То може проузроковати пожар.

13. Укључите грејно тело и наместите да се посуда јако греје.

14. Додајте мешавину у посуду како се ниво спушта, све док сва мешавина не

заврши у посуди.

15. Када је сав раствор готово испарио, додајте пар капи воде у мешавину. Количина воде коју ћете додати зависи од тога колико сте имали биљног материјала на почетку. Ако се производи уље од пола килограма доброг биљног материјала, обично се дода око 10 капи воде.

16. Када је у посуди остало око 25мм мешавине уља/раствора, ставите

рукавице и лагано вртите посуду (да се промеша раствор).

17. Вртите посуду док раствор не испари. Пар капи воде помаже код испаравања остатка раствора и донекле чува уље од прејаког загрејавања. Температура уља никада не би смела прећи 140 степени Ц.

18. Ставите рукавице и уклоните уље из посуде.

19. Опрезно прелијте уље у мању чисту металну посуду.

20. Ставите ту посуду на дехидратор или на неки уређај који лагано греје, као грејач за кафу. Може потрајати неколико сати, али ће вода и раствор испарити из уља. Када више нама никакве активности на површини уља, лек је спреман за употребу.

21. Прелијте вруће уље у боцу. Када се уље охлади, постаје као густа маст. Неке врсте конопље произвешће врло густо уље.

За све вас који ћете почети да користите уље од конопље као лек, ево пар једноставних чињеница:

Уље ће снизити крвни притисак, и ако узимате лекове против високог притиска можда ћете открити да вам они више нису потребни. Исто важи и за дијабетичаре. Рик Симпсон је уочио да уље од конопље лечи дијабетичаре до тог нивоа да им инсулин више није потребан. У ствари, већина фармацеутских лекова више није потребна када особа једном почне користити уље од конопље. Чини се такође да комбиновање уља од

конопље и већине осталих природних лекова иде врло добро. Рик Симпсон је добио неколико писама од људи који су пробали да узимају уље заједно са фармацеутским лековима и који су искусили бол у стомаку и слично. Сви њихови проблеми су нестали кад су престали да узимају – прописане лекове.

(Вечерњ новости, Треће око)

KOMENTARI2 коментара

  1. Aleks says:

    Samo što je ovo na sliki skank a ne konoplja...ali receptura je ok ima na youtube Rick Simpson u živo kako pravi i naravno zaboravili ste da navedetedoziranje šta je najbitnije. Ulje se stavi u inekciju bez igle naravno i drži u frižideru. Doziranje: prve četiri dana ide 3x dnevno po jednu trečinu dužine rižinog zrna...da se organizam navikava....posle četiri dana ide se sledečih četiri dana na pola dužine rižinog zrna 3x dnevno znači ujutru popodne i naveče..zatim se prelazi na normalnu dozu koja je čitava dužina rižinog zrna 3x dnevno...lečenje nek bi trajalo cca 60dana oni koji su na kemoterapiji duže jer kemoterapija truje oganizam...a može se slobodno koristiti uz kemoterapiju i slično....leči mnogo bolesti može se upotrebiti i za mazanje kožni rak itd..Čovek normalno funkcioniše nije drogiran...ima apetit ...može bolje da spava šta je bitno za lečenje...i deluje protiv bola...uništava rakaste čelije i mnogo toga...Ali je ilegalan i skup na crno...ali kad je u pitanju zdravlje i život nema prepreka...jeb..zakon farmacija koči naveliko legalizaciju treba jih pitat šta je onda morfi kojeg koriste a ne leči več drogira. A na TV-ju prikazuju one koji puše vutru a to nema veze sa uljem..nek ga daju bolesnicima na recept.

  2. Aleks says:

    Konzumira se tako da se stavi na prst i poliže:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u