АЛБАНСКИ ЛОБИСТА ОТКРИО ИСТИНУ О СЕБИ И ДЕМОКРАТАМА: Ово је велика помоћ ТРАМПУ И РЕПУБЛИКАНЦИМА

АЛБАНСКИ ЛОБИСТА ОТКРИО ИСТИНУ О СЕБИ И ДЕМОКРАТАМА: Ово је велика помоћ ТРАМПУ И РЕПУБЛИКАНЦИМА

6 јуна 2020

Деценијски албански лобиста Елиот Енгел био је позван од председника општине Бронкс да одржи говор пред окупљенима у Бронксу због убиства Џорџа Флојда.

Овај амерички конгресмен и кандидат демократа на унутарстраначким изборима у 16. конгресном дистрикту у савезној држави Њујорк несвестан да микрофони раде добацио је председнику општине Бронкс Рубену Дијазу да то ради само због осигуравања демократске номинације на изборима за Kонгрес.Kако пише портал „Амерички озбори“ – напокон се појавило нешто што би могло помоћи Доналду Трампу да окрене пажњу јавности и на другу страну и да је то управо Енгелов гаф.

„Овакви гафови и екцеси су управо оно што је неопходно републиканцима и Доналду Трампу да се консолидују и дискредитују демократе. Републиканци могу искористити овакве моменте да анти-Трампове гласаче претворе у негласаче.

Ако убеде неодлучне гласаче који би гласали против Трампа да је Енгел протопит демократа и да за такве не гласају, били би корак ближе победи. Стварање атмосфере да ни једни ни други не ваљају би могла да буде велики плус републиканцима, јер би у редовним околностима много више људи могло да гласа из револта против Трампа него против Џозефа Бајдена.“

KOMENTARI2 коментара

  1. Milan says:

    Ovih dana kako američki mejnstrim mediji nameću svetu ispada da i mi treba da žalimo ugrožene afroamerikance, a zauzvrat oni će da izglasaju našeg osvedočenog neprijatelja Eliota Engela u američki Kongres. Manipulišu tim crncima do besvesti, nadju agresivnog idiota koji će nekog od afroamerikanaca da ubije kao zeca, a zatim ih tobože iskreno žale čak i padaju na kolena pred njima. Zapravo pucaju na Trampa sa ciljem da njihov "dobrica" Bajden pobedi na izborima.

  2. milorad2 says:

    hahha ovo govno nam je napravilo strašne stvari, za pare normalno. Baš lepa slučajnost da stoka kao što je ovaj ne udje ni u kongres niti bilo gde više u američkoj politici i administraciji,isto kao i hrvatica, ustaša , najbolja prijateljica klinton veštice i šef protokola bele kuće?!!! za vreme klintona i posle toga i obame!!Nadam se da je ovde raji jasno odakle je vetar duvao kada je duvao iz vašingtona i KO nam i DANAS pravi probleme i radi SVE protiv nas i naše države.Ustaše i šiptari ne propuštaju ni NAJMANJU šansu da nam naude gde god to mogu da urade, ako ništa,pokušaće APP.Imajte to na umu kad razmišljate o tome kako i šta sa njima raditi u politici i za koga OVDE glasati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u