АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Ево са каквом технологијом располажемо!

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Ево са каквом технологијом располажемо!

15 децембра 2019

АМЕРИЧКИ генерал-потпуковник Стивен Кваст изјавио је да Сједињене Државе располажу технологијом која омогућава да човек буде пребачен на било коју тачку на Земљи – из било које друге тачке – за највише сат времена.

Кваст је до пре који месец био на челу Тренажне авио-команде у војној бази Сан Антонио, а ово је рекао приликом наступа у Хилсдејлском колеџу.Још је навео: „Та технологија може бити примењена већ данас. То је аутономна технологија, а не резултат развоја неке од већ постојећих.А заиста омогућава да се из било које тачке за највише 60 минута стигне у било коју другу тачку на планети“.

Генерал Кваст није пристао да открије било шта што би помогло да се закључи како фукнционише чудо-технологија о којој је говорио.

Пре њега су неки други амерички високи официри говорили о „феноменима чија се природа не открива у изворима доступним широкој публици.

Кваст је пензионисан у септембру. Пре само два и по месеца.

Неки амерички медији износе претпоставке да је уклоњен због изјава „поводом питања која су се тицала космичких технологија“.

Ово подразумева: да је рекао и нешто што је било забрањено.

Да ли је и ово о чудо-технологији било под „строго пов.“?

KOMENTARI12 коментара

 1. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Pa sad gotovo, prebačen je na sasvim drugu tačku za manje od 60 minuta, istog momenta kada je izgovorio šta nije trebalo. I pitanje je koliko će dugo da uživa u toj penziji. To i nije neko čudo tehnologije ali mu niko nije rekao da se time hvali. Mislim da je sledeća lokacija gde ga šalju bez skafandera jeste sam Mesec.

 2. Garo says:

  Za 60 minuta mozes otici u PM .

 3. M says:

  Imaju oni a i neki drugi,i većih"čuda"!

 4. Miroslav says:

  Super, kada vas Rusi opice SARMATOM, moci cete da se prebacujete negde u Centralnu Afriku...

 5. kojic jovan says:

  Slazem se moze i za sekundu,sa zemlje u zemlju ...

 6. Станке says:

  ...а онда је мрмот завио чоколаду у фолију.

 7. Suri Cat says:

  S’obzirom da poseduju nekoliko hiljada baza i aerodroma širom sveta,glupo bi bilo da ne mogu da prebace ljude iz bilo koje baze na svetu na bilo koju tačku za sat vremena. 2004 godine im je trebalo devet dana da stignu u Obalu Slonovače i evakuišu osoblje ambasade i konzulata.

 8. Cp6a says:

  Тако је, имају и други. Једини је проблем колико тај транспорт кошта. Трамп је послован човек и видим да често користи блефирање, самохваљење и вишезначност. Так'и су и ови око њега - јаки на речима.

 9. Pera says:

  Znaci da niste gledali seriju zvezdana kapija SG-1. Vec 20 godina amerikanci poseduju tu kapiju gde mogu za par sekundi da odu u drugo sazvezdje ! Morate da pratite holivud da bi ste znali najnovija americka dostignuca !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u