АМЕРИЧКИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ ОПЛЕО ПО НАТО ПАКТУ: Срби су жртве срамне завере са лешевима, масакр у Рачку је био представа!

АМЕРИЧКИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ ОПЛЕО ПО НАТО ПАКТУ: Срби су жртве срамне завере са лешевима, масакр у Рачку је био представа!

14 јануара 2019

Џаред Израел, амерички интелектуалац из Бостона, тврди да је „такозвани масакр у Рачку“ била представа која је послужила да се донесе одлука о бомбардовању Србије, а с крајњим циљем да Косово добије независност.

– Поред верификатора Вилијама Вокера огромну улогу у томе да се оправда срамно бомбардовање суверене земље одиграо је и Хјуман рајтс воч, пропагандна машинерија која се представља као највећа светска хуманитарна организација – рекао је Израел.Како каже, извештај те организације од 29. јануара 1999. био је покриће за одлуку о оправданости криминалног напада који је уследио 24. марта.

Џаред Израел је био у тиму одбране Слободана Милошевића у Хагу и тамо је чак насрнуо на Ричарда Дикера, једног од шефова Хјуман рајтс воча изнервиран, како каже, његовом непрекидном пропагандом.

Дикер је, како каже, непрекидно држао у холу суда конференције за новинаре на којима је промовисао неистине, док је, додаје, истовремено Милошевић у судници „једног по једног сведока утеривао у лаж демонтирајући америчке „хуманитарце“.

Израел наводи читав низ доказа да се у Рачку није догодио никакав масакр, те подсећа да је акција српске полиције у том месту почела у ноћи између 14. и 15 јануара тако што је полиција позвала посматраче ОЕБС да буду сведоци антитерористичке акције и њихова три возила била су, каже, присутна практично од поднева.

– Сукоб са терористима је завршен 15. јануара око 15 сати када су се преживели бандити повукли. Српска полиција и судије напустили су село пошто је пао мрак и почела паљба терориста са околних брда – наводи Израел.

У Рачак су тада, напомиње, ушли верификатори, а целу акцију полиције снимила је, додаје, камера Асошијетед преса која је ишла са српском полицијом.

Пресвучени лешеви албанских цивила, како каже, појавили су се дан након што је у село стигао Вилијам Вокер.

Амерички писац наводи и да је са верификаторима у село ушао и новинар Монда Кристоф Шатело.

– Контактирао је са сељанима и верификаторима одмах пошто је паљба прекинута. Како је сведочио касније, сви су били сагласни да се сем битке није догодило ништа друго. Лажи су стигле са Вокером дан касније када су се „појавили“ и лешеви смрзнутих људи, очигледно исте ноћи донети негде из шуме где су раније погинули – испричао је Џаред Израел.

(Новости)

KOMENTARI3 коментара

  1. E.Lirsch says:

    Wilijam Voker je bio idejni tvoarc propagande a Gebelsa u delo je izveo BND (Bundesnachrichtendienst) Nemacka spijunaza. Glavni za BND u to vreme je bio danasnji predsednik Nemacke Frank Walter Steinmayer…. Na lazima i mrznji prema srbima napravi zlocinac VELIKU KARIJERU.

  2. Pravda says:

    Smrt i fasizmu i nacizmu (zapadu).

  3. MI35 says:

    I kakve koristi mi imamo od toga sto je taj intelektualac to rekao? To zna vecina Amerikanaca, ali posto se nista ne pitaju, mi nemamo nikakvu korist od toga. Vise bi nam znacio jedan pozitivan trampov potez u nasu korist nego izjave i misljenja svih intelektualaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u