АМЕРИЧКИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ ОПЛЕО ПО НАТО ПАКТУ: Срби су жртве срамне завере са лешевима, масакр у Рачку је био представа!

AMERIČKI INTELEKTUALAC OPLEO PO NATO PAKTU: Srbi su žrtve sramne zavere sa leševima, masakr u Račku je bio predstava!

14 januara 2019

Džared Izrael, američki intelektualac iz Bostona, tvrdi da je „takozvani masakr u Račku“ bila predstava koja je poslužila da se donese odluka o bombardovanju Srbije, a s krajnjim ciljem da Kosovo dobije nezavisnost.

– Pored verifikatora Vilijama Vokera ogromnu ulogu u tome da se opravda sramno bombardovanje suverene zemlje odigrao je i Hjuman rajts voč, propagandna mašinerija koja se predstavlja kao najveća svetska humanitarna organizacija – rekao je Izrael.Kako kaže, izveštaj te organizacije od 29. januara 1999. bio je pokriće za odluku o opravdanosti kriminalnog napada koji je usledio 24. marta.

Džared Izrael je bio u timu odbrane Slobodana Miloševića u Hagu i tamo je čak nasrnuo na Ričarda Dikera, jednog od šefova Hjuman rajts voča iznerviran, kako kaže, njegovom neprekidnom propagandom.

Diker je, kako kaže, neprekidno držao u holu suda konferencije za novinare na kojima je promovisao neistine, dok je, dodaje, istovremeno Milošević u sudnici „jednog po jednog svedoka uterivao u laž demontirajući američke „humanitarce“.

Izrael navodi čitav niz dokaza da se u Račku nije dogodio nikakav masakr, te podseća da je akcija srpske policije u tom mestu počela u noći između 14. i 15 januara tako što je policija pozvala posmatrače OEBS da budu svedoci antiterorističke akcije i njihova tri vozila bila su, kaže, prisutna praktično od podneva.

– Sukob sa teroristima je završen 15. januara oko 15 sati kada su se preživeli banditi povukli. Srpska policija i sudije napustili su selo pošto je pao mrak i počela paljba terorista sa okolnih brda – navodi Izrael.

U Račak su tada, napominje, ušli verifikatori, a celu akciju policije snimila je, dodaje, kamera Asošijeted presa koja je išla sa srpskom policijom.

Presvučeni leševi albanskih civila, kako kaže, pojavili su se dan nakon što je u selo stigao Vilijam Voker.

Američki pisac navodi i da je sa verifikatorima u selo ušao i novinar Monda Kristof Šatelo.

– Kontaktirao je sa seljanima i verifikatorima odmah pošto je paljba prekinuta. Kako je svedočio kasnije, svi su bili saglasni da se sem bitke nije dogodilo ništa drugo. Laži su stigle sa Vokerom dan kasnije kada su se „pojavili“ i leševi smrznutih ljudi, očigledno iste noći doneti negde iz šume gde su ranije poginuli – ispričao je Džared Izrael.

(Novosti)

KOMENTARI3 komentara

  1. E.Lirsch says:

    Wilijam Voker je bio idejni tvoarc propagande a Gebelsa u delo je izveo BND (Bundesnachrichtendienst) Nemacka spijunaza. Glavni za BND u to vreme je bio danasnji predsednik Nemacke Frank Walter Steinmayer…. Na lazima i mrznji prema srbima napravi zlocinac VELIKU KARIJERU.

  2. Pravda says:

    Smrt i fasizmu i nacizmu (zapadu).

  3. MI35 says:

    I kakve koristi mi imamo od toga sto je taj intelektualac to rekao? To zna vecina Amerikanaca, ali posto se nista ne pitaju, mi nemamo nikakvu korist od toga. Vise bi nam znacio jedan pozitivan trampov potez u nasu korist nego izjave i misljenja svih intelektualaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *