АМЕРИЧКИ НОВИНАР СЕ ИЗВИНИО СРБИЈИ у име своје државе за бомбардовање РТС-а

АМЕРИЧКИ НОВИНАР СЕ ИЗВИНИО СРБИЈИ у име своје државе за бомбардовање РТС-а

22 априла 2019

Амерички истраживачки новинар Џереми Скејхил извинио се у име своје државе због тога што је „током НАТО бомбардовања хладнокрвно убила 16 радника РТС-а“.

Скејхил је, на отварању међународне конференције „Kрај некажњивости за злочине над новинарима“, рекао да извињење до сада нико није изговорио, нити је, како каже, проглашен кривим за бомбардовање Радио Телевизије Србије, саопштило је Удружење новинара Србије (УНС).„Никада од моје владе нисте чули извињење. Жао ми је што је моја влада хладнокрво убила чланове ваших породица. Ја као Американац одговоран сам за то бомбардовање“, рекао је Скејхил, наводи се у саопштењу УНС-а.

Он је навео да САД „много прича о слободи медија“, а нико није поставио питање зашто је убијено 16 радника који су само радили свој посао.

„Оно што је САД урадио био је ратни злочин, а ниједан човак никада није изведен пред лице правде“, рекао је Скејхил.

KOMENTARI2 коментара

  1. Zoran says:

    Ne nasedajte, to je sve deo plana da se smilujete Americi.

  2. Velika Metla says:

    Нека си ти жив и здрав,али мени не треба од тебе извињење,јер ти ниси крив ни за шта! А не треба ми извињење ни од фашиста имена Клинтон БУрек Обама и остали сорошоидни прљави наци-накот амерички! Кад их размонтира остатак слободног света и побацају их у океан тада ћу наплатити дуг!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u