АМЕРИЧКИ НОВИНАР СЕ ИЗВИНИО СРБИЈИ у име своје државе за бомбардовање РТС-а

AMERIČKI NOVINAR SE IZVINIO SRBIJI u ime svoje države za bombardovanje RTS-a

22 aprila 2019

Američki istraživački novinar Džeremi Skejhil izvinio se u ime svoje države zbog toga što je „tokom NATO bombardovanja hladnokrvno ubila 16 radnika RTS-a“.

Skejhil je, na otvaranju međunarodne konferencije „Kraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima“, rekao da izvinjenje do sada niko nije izgovorio, niti je, kako kaže, proglašen krivim za bombardovanje Radio Televizije Srbije, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).„Nikada od moje vlade niste čuli izvinjenje. Žao mi je što je moja vlada hladnokrvo ubila članove vaših porodica. Ja kao Amerikanac odgovoran sam za to bombardovanje“, rekao je Skejhil, navodi se u saopštenju UNS-a.

On je naveo da SAD „mnogo priča o slobodi medija“, a niko nije postavio pitanje zašto je ubijeno 16 radnika koji su samo radili svoj posao.

„Ono što je SAD uradio bio je ratni zločin, a nijedan čovak nikada nije izveden pred lice pravde“, rekao je Skejhil.

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    Ne nasedajte, to je sve deo plana da se smilujete Americi.

  2. Velika Metla says:

    Neka si ti živ i zdrav,ali meni ne treba od tebe izvinjenje,jer ti nisi kriv ni za šta! A ne treba mi izvinjenje ni od fašista imena Klinton BUrek Obama i ostali sorošoidni prljavi naci-nakot američki! Kad ih razmontira ostatak slobodnog sveta i pobacaju ih u okean tada ću naplatiti dug!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *