АМЕРИЧКИ НОВИНАР ШОКИРАН У УКРАЈИНИ: Није могао да верује у оно што су му рекли (ВИДЕО)

AMERIČKI NOVINAR ŠOKIRAN U UKRAJINI: Nije mogao da veruje u ono što su mu rekli (VIDEO)

1 decembra 2018

Nakon nedavne provokacije u Kerčkom zalivu, ekipa CNN je u Mariupolju, ukrajinskom lučkom gradu na Azovskom moru, snimila reportažu i ostala šokirana.

Pokušaj propagande o ruskoj agresiji u Mariupolju nije prošao. U razgovoru sa novinarom Pejtonom Volšom lokalni stanovnici nisu hteli da kažu ništa loše o Rusiji, već su je hvalili i naglašavali da je Ukrajini potreban novi predsednik.„Već nekoliko godina privreda Mariupolja opada, jer ovaj grad živi pod stalnom pretnjom od ruske invazije“, rekao je Volš.

Zatim je u prolazu pitao lokalne lučke radnice šta misle o ovoj situaciji, a od njihovih odgovora je došao šok.

„A šta vi mislite, da li bi žena radila na takvom radnom mestu ako bismo imali normalnog predsednika“, rekla je jedna od njih.

„Imam rođake u Rusiji. Mi smo Rusi. Ja ne razumem ovaj konflikt“, dodala je druga.

Novinara je najviše zbunio osmeh na licima tih žena kada je spomenuo ruskog predsednika Putina.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. M says:

  Kako je tek u Harkovu?!?

 2. Taipova Češma says:

  Ukrajinu od pomahnitalog fašizma mogu jedino spasiti ruski ukrajinci - rusi koji žive u ukrajini i koji su životno ugroženi.Baš kao i stanovnici krima,većinom ruske nacionalnosti. Krimski rusi su to uspeli olovkom - ostali će morati puškom,tenkom,raketom - koje će najverovatnije morati biti ruske proizvodnje. Isto važi i za srBe i Kosovo.

 3. Roy says:

  kude je sad ona dalmatinska gnjida slavek knin da cuje sta ukrajinci pricaju za ruse. sta ce on jadnik kad vjeruje u engleze koji su izvor svega zla u svijetu. starobabilonska sotonska bagra nakon nimrodove smrti preselila je iz babilona u egipat pa u stari rim pa iz rima u danasnji frankfurt i london i tu napravili financijske centre. on im se divi i psuje kominternu, a kominternu i komunizam su osnovali engleski spijuni cionisti lenjin, staljin, trocki i ostala ekipa cionista. on ne zna da niko nikad meso nije zvao mjeso, pa sta onda dalje ima pricati. sad mu nece biti jasno kako to stanovnici mariupolja vole rusiju. kako mogu voliti rusiju kad englezi ne dozvoljavaju da vole ruse i rusiju.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Sad je jasno zašto Putin neće da udari vojno; nije potrebno, Popušenko pada.

 5. Budi Bog s nama says:

  Ukrajina je bila deo Rusije do relativno skorog vremena, tj. do Gorbačova 1991. Oni jesu Rusi, ali njihov ukrajinski ako slušate liči na nač Srpski, tako da ih lako razumemo. Oni umesto našeg ć imaju neko mekše gotovo c, i jako su lepi i simpatični ljudi. Naravno Lukašenko i sada ovaj Porošenko su bezočne izdajice, kako pravoslavlja tako i bratstva. Soroš radi svoje, onda nato i bezočna amerika.

 6. rajko says:

  Nije valjda da su se nadali da su stanovništvo uspeli da prepariraju!? I nije valjda da su i sami poverovali u svoju propagandu!? Samo lud čovek bi mogao da poveruje u nju.

 7. Budi Bog s nama says:

  Ako pogledate donje linkove videćete da su Ukrajinci zapravo pljunuti Srbi, sa malo govorne mane naravno. Eto i oni su slavenski narodi. Naši su. Njihov narod gotivi i Putina i Rusiju isto kao i naš. https://www.youtube.com/watch?v=nw4NQBAEtgA https://www.youtube.com/watch?v=pbxnOJzVQVI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *