АМЕРИКА ЈЕ ПРЕД ГРАЂАНСКИМ РАТОМ, Тексас се одваја (ВИДЕО)

АМЕРИКА ЈЕ ПРЕД ГРАЂАНСКИМ РАТОМ, Тексас се одваја (ВИДЕО)

20 јануара 2021

Можда дође до тога што демократе не очекују, да се Доналд Трамп лажно помири са чињеницом да демократе треба да уђу у Белу кућу и са војском прекине целу ту церемонију, изјавио је Дејан Вуксановић, потпредседник Српске народне одбране из Чикага, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Он је претходно констатовао да је Џозеф Бајден „покрао изборе на начин који је шокантан за Америку и цео свет, на један врло очигледан начин“.– То чак није био би перфидан начин крађе, дошло се до свих могућих сазнања и чињеница и није јасно да ли ће се та фарса наставити или ће доћи до једне озбиљне ситуације. Пошто је војска претежно наклоњена Трампу, може да се деси да војска ухапси Бајдена на тој трибини – наговештава саговорник Хелмкаста.

Вуксановић је навео да војска јесте дошла на апел демократа, „међутим до задњег дана Трамп је тај који командује војском и неко ко јој даје директиве шта ће да ради“.

– То све може да буде замка за ту лажну Бајденову побдеу и целу његову администрацију. И то може да се деси за време церемоније, док је Трамп на позорници – наводи Вуксановић.

На питање да у случају да Бајден ипак преузме дужност, да ли се може десити инцидент попут оног у Сарајеву када је убијен стари сват на српској свадби, што је довело до експлодирања бурета барута, рекао је да је то једна од могућности.

– Мислим да ће огроман број америчког народа реаговати и да ће то бити огромни протести. Могуће и да ће држава Тексас покушати да се одвоји, која одавно има такве тенденције, што може ескалирати и може доћи до оружаног сукоба и грађанског рата – напомиње Вуксановић.

Он је казао да су демократе почели да праве злу крв између црне и беле расе што може изазвати расне сукобе.

Вуксановић открива да је Буш јуниор дао реч делегацијама Срба који су подржали његову кампању да неће дозволити отимачину Косова и Метохије, али да је то обећање изневерио на крају његовог другог мандата.Он је говорио и да се налазио у делегацији Срба, састављеној од три српске организације у Америци, међу којима и СНО, састајао у ранијем периоду и са Бајденом.

– Он нам је у лице говорио да смо народ који треба да се обузда, да смо агресивни, да не желимо добро другим народима у окружењу – пренео је Вуксановић. Он је изнео и друге детаље тог састанка, како је реаговао на аргументе српске делегације и шта је Бајден стално понављао Србима.

Према речима Вуксановића „Косово је велики трн у оку Дубокој држави“, што је образложио у емисији. Он је изнео своје ставове и о Александру Вучићу, Европској унији, владици Григорију и „његовом шуровању са католичким клером“, као и о другим темама.

(Правда)

KOMENTARI8 коментара

 1. test01 says:

  cista lupetanja... oni su se dogovorilici iza pozornice

 2. Pendrek says:

  Ajde vec jednom neka pocnu da se odvajaju samo se pise po novinama. Nema od toga za sada nista.

 3. Риста says:

  Срби из америку па још српски револуционари? Као Буш их изневерио па они нису могли ништа? Која је то промаја од људи, мајко моја. Иначе, служе и у америчкој војсци помало. Исто ти то и у Немачкој, Аустрији...Аустријски Српски пилоти изнад Србије роне сузе...Као промаја изнад Србије. Све што дође од тзв српске титове дијаспоре и савремене, демократске српске дијаспоре, бацте ома у смеће. То су нај цице од два лице. А пола од наших старих пребега и не зна тачно где је Србија. Прве Српске цркве у Америци које су данас и највеће српске цркве у "дијаспори", само ипак БИВШЕ СРПСКЕ, већ су давно прешле на енглески језик у црквеној служби, католички обликован а српски језик и не говоре. Иначе, српски попови у Америци су наследни. Црква и имање припадају попу а наслеђује његов син. Смркне ми се кад читам њихово патриотско зујање, ко и кад др Гр прича о добрим вакцинама. Болан Србин да се лечи. У сваком случају, више сам за наше домаће издајнике него из "дија споре". Такво данас време. Живимо са издајницима јер смо поробљени а Амери јако волу српске издајнике и зато их негују. Ко плеву у плевари пуној бува.

 4. Риста says:

  Иначе, Тексас се одувек отцепљује од Америке. Још и пре него је Хјустон потписао да ће за ратни дуг Америци учинити "услугу" и Тексас је ушао у састав Америке. Нису имали пара да плате Северу за помоћ у рату против Мексиканаца а да им Север није помогао, остали би Мехико Панчероси. Добили су рат али ето, не баш Тексашани него Северна Америка. А нема везе. Чак Норис је ионако реко - Само се ви оцепте а ја ћу бити први прецедник нове независне државе! Која инспирација, да умреш од смеха. Међутим, све америчке савезне државе имају толико власти, да су напола независне. И шта ће им више од тога? Па да понуде Тексасу да се отцепи, Тексашани би дигли буну на дахије. Шта би били без осталих држава Америке? Ни једна држава се неће отцепити, ни Калифорнија па чак иако један геније који све може као што је Чак Норис, хоће да буде прецедник. Комедија, бе.

  • padre says:

   Otkud ti znaš, šta je njima dosta?Zamisli samo,koliko je mržnje bilo u Jugi, kako se ispostavilo, a bilo nas je samo 10% od Amerike!Ljudi jednostavno više vole da mrze, nego vole!

 5. radmila says:

  Ako ce biti hapsenja u vrhuski prije da ce uhapsiti Trampa nego Bajdena. Na zalost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u