АМЕРИКА ЈЕ ПРЕД ГРАЂАНСКИМ РАТОМ, Тексас се одваја (ВИДЕО)

AMERIKA JE PRED GRAĐANSKIM RATOM, Teksas se odvaja (VIDEO)

20 januara 2021

Možda dođe do toga što demokrate ne očekuju, da se Donald Tramp lažno pomiri sa činjenicom da demokrate treba da uđu u Belu kuću i sa vojskom prekine celu tu ceremoniju, izjavio je Dejan Vuksanović, potpredsednik Srpske narodne odbrane iz Čikaga, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

On je prethodno konstatovao da je Džozef Bajden „pokrao izbore na način koji je šokantan za Ameriku i ceo svet, na jedan vrlo očigledan način“.– To čak nije bio bi perfidan način krađe, došlo se do svih mogućih saznanja i činjenica i nije jasno da li će se ta farsa nastaviti ili će doći do jedne ozbiljne situacije. Pošto je vojska pretežno naklonjena Trampu, može da se desi da vojska uhapsi Bajdena na toj tribini – nagoveštava sagovornik Helmkasta.

Vuksanović je naveo da vojska jeste došla na apel demokrata, „međutim do zadnjeg dana Tramp je taj koji komanduje vojskom i neko ko joj daje direktive šta će da radi“.

– To sve može da bude zamka za tu lažnu Bajdenovu pobdeu i celu njegovu administraciju. I to može da se desi za vreme ceremonije, dok je Tramp na pozornici – navodi Vuksanović.

Na pitanje da u slučaju da Bajden ipak preuzme dužnost, da li se može desiti incident poput onog u Sarajevu kada je ubijen stari svat na srpskoj svadbi, što je dovelo do eksplodiranja bureta baruta, rekao je da je to jedna od mogućnosti.

– Mislim da će ogroman broj američkog naroda reagovati i da će to biti ogromni protesti. Moguće i da će država Teksas pokušati da se odvoji, koja odavno ima takve tendencije, što može eskalirati i može doći do oružanog sukoba i građanskog rata – napominje Vuksanović.

On je kazao da su demokrate počeli da prave zlu krv između crne i bele rase što može izazvati rasne sukobe.

Vuksanović otkriva da je Buš junior dao reč delegacijama Srba koji su podržali njegovu kampanju da neće dozvoliti otimačinu Kosova i Metohije, ali da je to obećanje izneverio na kraju njegovog drugog mandata.On je govorio i da se nalazio u delegaciji Srba, sastavljenoj od tri srpske organizacije u Americi, među kojima i SNO, sastajao u ranijem periodu i sa Bajdenom.

– On nam je u lice govorio da smo narod koji treba da se obuzda, da smo agresivni, da ne želimo dobro drugim narodima u okruženju – preneo je Vuksanović. On je izneo i druge detalje tog sastanka, kako je reagovao na argumente srpske delegacije i šta je Bajden stalno ponavljao Srbima.

Prema rečima Vuksanovića „Kosovo je veliki trn u oku Dubokoj državi“, što je obrazložio u emisiji. On je izneo svoje stavove i o Aleksandru Vučiću, Evropskoj uniji, vladici Grigoriju i „njegovom šurovanju sa katoličkim klerom“, kao i o drugim temama.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. test01 says:

  cista lupetanja... oni su se dogovorilici iza pozornice

 2. Pendrek says:

  Ajde vec jednom neka pocnu da se odvajaju samo se pise po novinama. Nema od toga za sada nista.

 3. Rista says:

  Srbi iz ameriku pa još srpski revolucionari? Kao Buš ih izneverio pa oni nisu mogli ništa? Koja je to promaja od ljudi, majko moja. Inače, služe i u američkoj vojsci pomalo. Isto ti to i u Nemačkoj, Austriji...Austrijski Srpski piloti iznad Srbije rone suze...Kao promaja iznad Srbije. Sve što dođe od tzv srpske titove dijaspore i savremene, demokratske srpske dijaspore, bacte oma u smeće. To su naj cice od dva lice. A pola od naših starih prebega i ne zna tačno gde je Srbija. Prve Srpske crkve u Americi koje su danas i najveće srpske crkve u "dijaspori", samo ipak BIVŠE SRPSKE, već su davno prešle na engleski jezik u crkvenoj službi, katolički oblikovan a srpski jezik i ne govore. Inače, srpski popovi u Americi su nasledni. Crkva i imanje pripadaju popu a nasleđuje njegov sin. Smrkne mi se kad čitam njihovo patriotsko zujanje, ko i kad dr Gr priča o dobrim vakcinama. Bolan Srbin da se leči. U svakom slučaju, više sam za naše domaće izdajnike nego iz "dija spore". Takvo danas vreme. Živimo sa izdajnicima jer smo porobljeni a Ameri jako volu srpske izdajnike i zato ih neguju. Ko plevu u plevari punoj buva.

 4. Rista says:

  Inače, Teksas se oduvek otcepljuje od Amerike. Još i pre nego je Hjuston potpisao da će za ratni dug Americi učiniti "uslugu" i Teksas je ušao u sastav Amerike. Nisu imali para da plate Severu za pomoć u ratu protiv Meksikanaca a da im Sever nije pomogao, ostali bi Mehiko Pančerosi. Dobili su rat ali eto, ne baš Teksašani nego Severna Amerika. A nema veze. Čak Noris je ionako reko - Samo se vi ocepte a ja ću biti prvi precednik nove nezavisne države! Koja inspiracija, da umreš od smeha. Međutim, sve američke savezne države imaju toliko vlasti, da su napola nezavisne. I šta će im više od toga? Pa da ponude Teksasu da se otcepi, Teksašani bi digli bunu na dahije. Šta bi bili bez ostalih država Amerike? Ni jedna država se neće otcepiti, ni Kalifornija pa čak iako jedan genije koji sve može kao što je Čak Noris, hoće da bude precednik. Komedija, be.

  • padre says:

   Otkud ti znaš, šta je njima dosta?Zamisli samo,koliko je mržnje bilo u Jugi, kako se ispostavilo, a bilo nas je samo 10% od Amerike!Ljudi jednostavno više vole da mrze, nego vole!

  • Pravda says:

   Risto glisto.

 5. radmila says:

  Ako ce biti hapsenja u vrhuski prije da ce uhapsiti Trampa nego Bajdena. Na zalost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *