АМЕРИКА ПОРУЧИЛА ЦЕЛОМ СВЕТУ: Ово је наш нови ратни брод, најбољи на свету!

АМЕРИКА ПОРУЧИЛА ЦЕЛОМ СВЕТУ: Ово је наш нови ратни брод, најбољи на свету!

4 новембра 2015

111005-O-ZZ999-105Америчка морнарица представила је нови ратни брод под називом УСС Милвоки, који поседује напредни ракетни систем и може да плови брзином од 83 километра на час, или 45 чворова.

Пре него што ова борбена машина по први пут званично исплови из луке у Сан Дијегу, мораће да прође кроз финалне тестове. Прва пловидба у служби америчке војске планирана је за 21. новембар.

uss-milwaukee-3На свим досадашњим тестовима УСС Милвоки је био далеко бољи од конкуренције. Остављао је друге бродове за собом и дизао таласе од метар и по, а показало се да је погодан за маневрисање чак и у плиткој води и при великој брзини.

– Ово је веома моћан и флексибилан брод. Поносни смо што ћемо предати УСС Милвоки у руке нашег искусног и професионалног особља – рекао је капетан Том Андерсон из морнарице САД.

Нови брод је дугачак 118 метара и имаће посаду од 98 чланова. Располаже ракетним системом МК 31, као и другим оружјем различитог калибра. Учествоваће у мисијама на површини мора, као и у ометању непријатељских подморница.

KOMENTARI8 коментара

 1. Goran says:

  Nema sta , lijepe karakteristika , ali pored najnovijeg Ruskog sistema za potpuno iskljucivanje svih uredaja koji rade na struju , ovaj brod , kao i svi ostali , je jedna obicna konzerva koja pluta na moru. Cijeli raketni sistem, kao i sam pogon broda , je potpuno bezvrijedan .

 2. Гокси says:

  Хоће ли до Црног мора??

 3. pravdaa says:

  Dobra meta za vježbe nemam reči ovo se lako ne promašuje jer ova konzerva nema ništa čime se može odbraniti.

 4. Sinđelić says:

  Pretpostavljam da može i po vodi da se kreće? )

 5. мудријаш says:

  ха, најбољи, али на 3000 км од најближе руске подморнице или ратног брода, који од "најбољег" направи канту за трен...

 6. Stepa says:

  U modernom ratovanju, bilo koji ratni brod, bilo koje velicine, bilo koji mogucnosti, bilo koliko da je moderan nece preziveti duze od pola sata. To je rezultat analize nezavisnih vojnih eksperata.

 7. Parteinkamerad says:

  predviđeno je da ometa podmornice različitim šumovima koje ispušta dok tone

 8. Алтајски сом says:

  Степо, добро да сам читао коментаре пре него што сам написао мој, иначе би био исти као твој. Степа је све рекао. Али ја морам мало да додам. Такав сам. Бродови више немају пресудног значаја. Од када су створене ракете које руше 3 метра зида од армираног бетона и то на све четир стране, бродови се праве само да би ускоро били туристички атрактивни. А и за нападе на државе као што је Србија. Колико далеко може да иде руски или амерички брод а да га они не примете и не узму на нишан? Николко! Сателити снимају кретање сваког брода. Него, брате, пуно кењају и једни и други. Па ни ми сомови се не пецамо на сваку бућку. Док се они хвале са нечим, значи да нам курва.ски скрећу пажњу са нечег заиста моћног. И Руси и Амери. Мош мислити мустре испалити ракету са брода ко да није сигурније и боље са копна, или претити брзином брода од 80км на сат? Па са новим америчким витаминима и енергетским напицима ја сам бржи од тог брода. (На краће стазе) Ја не знам чиме они поје своје ракете, али тај брод нема шансе ни колико ја. Ја роним дубоко, а он ако зарони, покојни је.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u