АМЕРИКУ ЧЕКА НОЋНА МОРА! Ротшилд најавио…

АМЕРИКУ ЧЕКА НОЋНА МОРА! Ротшилд најавио…

6 септембра 2017

Сигуран сигнал за олигархе широм света, лорд Џејкоб Ротшилд, оснивач и председник РИТ Цапитал Партерс, значајно је смањио своју изложеност ономе што он види као ризично и нестабилно америчко тржиште капитала. У полугодишњем финансијском извештају за РИТ Цапитал Партнерс, Ротшилд је објаснио ове агресивне потезе компаније да значајно смањи изложеност америчким средствима.

“Не верујемо да је ово право време за повећање ризика. Цене акција су у многим случајева порасле до невероватних нивоа у време када економски раст уопште није сигуран,“ рекао је Ротшилд у свом полугодишњем извештају.

Поред тога, Ротшилд је изјавио да сматра да ће се програми квантитативног олакшања (QЕ) које користе централне банке, попут Банке федералних резерви у САД, “окончати.“

Ротшилд је цитиран у извештају: “Период монетарне акомодације ће се можда окончати.“

Сигнализирајући потанцијалну катастрофу на финансијским тржишитма САД-а, Ротшилд је смањио инвестиције РИТ Цапитал Партнерс-а у америчким доларима за скоро педесет одсто. РИТ Цапитал Партнерс је 31. децембра 2016. године пријавио 62 одсто нето вредности улагања у америчким доларима. У најновијем извештају који је објавио РИТ Цапитал Партнерс 30. јуна 2017. године, ова компанија има само 37 одсто нето вредности инвестиција у америчким доларима.

Током тог истог периода, Ротшилд је повећао инвестиције РИТ-а у британским фунтама и еврима.

Прошле године, менаџер обвезница онога што је некада био највећи фонд обвезнца, имао је страшно предвиђање о томе како ће се “све ово“ завршити. А под “свим овим,“ подразумевао је подупирање финансијских тржишта од стране централних банака.

Када америчка берза послује на највишим висинама, а лорд Ротшилд одваја РИТ од тих истих тржишта, манипулација централне банке тржишним ценама постаје очигледна.

Поред тога, вреди напоменути да је Ротшилдов инвестицијски портфолио РИТ-а вратио отприлике 2.000% од његовог оснивања – тако да он очигледно зна како да позиционира своја средства како би добио велики поврат од инвестиција, стога би ови недавни потези требали бити црвена заставица сваком Американцу.

У објашњавању својих недавних инвестиционих потеза, Ротшилд, председник РИТ-а, је рекао:

“Посебно смо заинтересовани за инвестиције које ће имати користи од утицаја нових технологија, и тржишта на Далеком истоку, под утицајем све веће потражње од азијских потрошача.“

У извештају се такође наводи да је РИТ инвестирао у Социал Цапитал, технолошку инвестициону фирму која се налази у Силиконској долини, и да ће Франческо Годуис, извршини директор Ј. Ротхцхилд Цапитал Манагемент-а, учествовати у саветодавном одбору компаније. Социал Цапитал обезбеђује финансирање компанија у сектору образовања, финансија и здравствене заштите.

Ротшилд је такође поменуо појаву четврте индустријске револуције у извештају РИТ Цапитал Партнерс-а, напомињући: “Како се Четврта индустријска револуција развија, постаје све важније за вашу Компанију да буде у стању да процени инвестиционе прилике у променама које су покренуте иновацијама, а које утичу на готово сваки пословни сектор.“

Четврта индустријска револуција ће бити вођена новим технологијама које раде на интеграцији дигиталног, биолошког и физичког света. Ротшилд је указао у извештају на то да је четврта индустријска револуција била покретачки фактор у његовој инвестицији у Социал Цапитал.

Са глобалним приносима на најнижим нивоима у забележеној историји, и са 10 трилиона долара негативних стопа обвезница, вероватно постоји само један начин да се то оконча – са масовним глобалним финансијским колапсом, какав би учинио да Велика депресија изгледа као “добра стара времена.“ Да не буде забуне, када лорд Ротшилд почиње да уклања своја средства из САД-а, то је сигурно знак да су лоше ствари на хоризонту.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI3 коментара

  1. GADAFI says:

    Svi američki predsednici od georga vaš ingtona govoraše da su rotšildi leglo zmija otrovnica. Linkolna i Kenedija ubiše jer su oni hteli američku banku a ne rotšildovu, ali džaba ovi haraju od pre pronalaska novog kontinenta. federalne rezerve su rotšildove i kada kaže da nema olakšica trebaće im resetovanje berze i još jedan 11 septembar, ali pošto sada nema bina zvanog laden, tu je kim džong zvani un, pa će se valjda snaći i opljačkati nečiju zemlju i nečije zlato pošto im gadafijevo nije bilo dovoljno. nastavlja se krstaški rat, pohod i pljačka. "zbog viših ciljeva nabiti na kočeve." Hteli su Asadovo blago, tokove nafte i mesopotamiju ali im se omaklo zbog buba rusa.

  2. Zoran says:

    Bas je nasao gde da seli pare u Britaniju koja izlazi iz EU i EU koja treba da s epodeli bar na sever i jug. Ali zato kaze investira u tehonolgije buducnosti i to pazi gde: Amerika(Kalifornija). Mislim da on nekom pakuje nesto, pa ce neko grdno da se nasanka ako ga poslusa.

  3. M says:

    Nisam shvatio-gdje Rodsild jamjerava dalje ulagati svoju demagogiju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u