АМФИЛОХИЈЕ О БАЈДЕНУ: „Замислите ви то: он се извињава! Уместо да клекне пред мученичким закланим народом и светињама!“

АМФИЛОХИЈЕ О БАЈДЕНУ: „Замислите ви то: он се извињава! Уместо да клекне пред мученичким закланим народом и светињама!“

22 августа 2016

73 amfilohije 45„Замислите ви то: он се извињава. Уместо да клекне пред мученичким закланим народом и светињама, и да се покаје, и он и његов Клинтон, и сва остала натопактовска разбојничка дружина модерна, он се извињава. Како га није срамота, и њега и оне који су га послали“, рекао је митрополит црногорско-приморски СПЦ Амфилохије.

„НАТО – поробљивачка организација“

Митрополит Амфилохије је рекао да је уместо извињења потпредседник САД требало да покрене „обнову НАТО бомбама порушених зграда и мостова по Београду и другим местима, нарочито на Косову и Метохији, и порушених домова хиљада расељених и унесрећених породица ради њиховог повратка на вековна огњишта“.

Амфилохије је додао да се таквим извињењима не могу решавати судбина и будућност Балкана и Европе.

– Извињава се, а у исто време наставља то злочиначко дело у Азији. Милиони људи покренути са својих огњишта вековних, прадревни народи траже себи спас. У Украјини се води крвави братоубилачки рат, а он се извињава – нагласио је митрополит црногорско-приморски.

Амфилохије је рекао да и „црногорски властодршци“, уместо да помогну Европи да „расформира милитантну машинерију НАТО-а, намеравају да Црну Гору потчине тој поробљивачкој организацији“.

– Ево и ови наши овде, дао им Бог да буду власт, да их испроба – хоће у НАТО. Наместо да Црна Гора помогне часним европским народима да расформирају те убилачке тоталитарне системе и тако уђе у Европу, она хоће да се потчини тој тоталитарној идеологији, која је наставак хитлеровског новог европског поретка – закључио је митрополит Амфилохије.

KOMENTARI4 коментара

 1. Pravda je spora ali dostiža says:

  E moj oče i čestiti Vladiko,poludeli su nam vladari i neka bolest uma ih je načela,njima duhovne vrednosti ne znače ništa. Pohlepa im je um pomerila pa neprijatelje naroda dovode na mesto zločina i time im čine čast a u isto vreme i smrtni greh. Neka nam vladari ljube skute krvnicima roda svog,pamtiće ih istorija kao izdajnike i prokletnike!

 2. ilija says:

  vladari srbije klece pred natom a ne pred bogom vladari ne jedu slaninu domacu nego uvoznu dmo. ne piju vodu posle jela nego sok od DMO.pa i narod se okreno za politicarima ko ovce za vukom

 3. Bojan says:

  Da bi mogli da kritikujete morate g Amfilohije da date licni primer.Cekamo vas u manastiru Papraci dase na kolenima izvinete osudite svoje Bajdene.

 4. sinisa says:

  Dobro veli Bojan, ima ovde i pametnih Srba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u