АМФИЛОХИЈЕ О БАЈДЕНУ: „Замислите ви то: он се извињава! Уместо да клекне пред мученичким закланим народом и светињама!“

AMFILOHIJE O BAJDENU: „Zamislite vi to: on se izvinjava! Umesto da klekne pred mučeničkim zaklanim narodom i svetinjama!“

22 avgusta 2016

73 amfilohije 45„Zamislite vi to: on se izvinjava. Umesto da klekne pred mučeničkim zaklanim narodom i svetinjama, i da se pokaje, i on i njegov Klinton, i sva ostala natopaktovska razbojnička družina moderna, on se izvinjava. Kako ga nije sramota, i njega i one koji su ga poslali“, rekao je mitropolit crnogorsko-primorski SPC Amfilohije.

„NATO – porobljivačka organizacija“

Mitropolit Amfilohije je rekao da je umesto izvinjenja potpredsednik SAD trebalo da pokrene „obnovu NATO bombama porušenih zgrada i mostova po Beogradu i drugim mestima, naročito na Kosovu i Metohiji, i porušenih domova hiljada raseljenih i unesrećenih porodica radi njihovog povratka na vekovna ognjišta“.

Amfilohije je dodao da se takvim izvinjenjima ne mogu rešavati sudbina i budućnost Balkana i Evrope.

– Izvinjava se, a u isto vreme nastavlja to zločinačko delo u Aziji. Milioni ljudi pokrenuti sa svojih ognjišta vekovnih, pradrevni narodi traže sebi spas. U Ukrajini se vodi krvavi bratoubilački rat, a on se izvinjava – naglasio je mitropolit crnogorsko-primorski.

Amfilohije je rekao da i „crnogorski vlastodršci“, umesto da pomognu Evropi da „rasformira militantnu mašineriju NATO-a, nameravaju da Crnu Goru potčine toj porobljivačkoj organizaciji“.

– Evo i ovi naši ovde, dao im Bog da budu vlast, da ih isproba – hoće u NATO. Namesto da Crna Gora pomogne časnim evropskim narodima da rasformiraju te ubilačke totalitarne sisteme i tako uđe u Evropu, ona hoće da se potčini toj totalitarnoj ideologiji, koja je nastavak hitlerovskog novog evropskog poretka – zaključio je mitropolit Amfilohije.

KOMENTARI4 komentara

 1. Pravda je spora ali dostiža says:

  E moj oče i čestiti Vladiko,poludeli su nam vladari i neka bolest uma ih je načela,njima duhovne vrednosti ne znače ništa. Pohlepa im je um pomerila pa neprijatelje naroda dovode na mesto zločina i time im čine čast a u isto vreme i smrtni greh. Neka nam vladari ljube skute krvnicima roda svog,pamtiće ih istorija kao izdajnike i prokletnike!

 2. ilija says:

  vladari srbije klece pred natom a ne pred bogom vladari ne jedu slaninu domacu nego uvoznu dmo. ne piju vodu posle jela nego sok od DMO.pa i narod se okreno za politicarima ko ovce za vukom

 3. Bojan says:

  Da bi mogli da kritikujete morate g Amfilohije da date licni primer.Cekamo vas u manastiru Papraci dase na kolenima izvinete osudite svoje Bajdene.

 4. sinisa says:

  Dobro veli Bojan, ima ovde i pametnih Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *