АНАЛИЗОМ САЧУВАНИХ УЗОРАКА КРВИ, НАУЧНИЦИ ДОШЛИ ДО НЕВЕРОВАТНОГ ОТКРИЋА: Објављен доказ да је коронавирус био у Италији пре…

АНАЛИЗОМ САЧУВАНИХ УЗОРАКА КРВИ, НАУЧНИЦИ ДОШЛИ ДО НЕВЕРОВАТНОГ ОТКРИЋА: Објављен доказ да је коронавирус био у Италији пре…

21 маја 2020

Сваки двадесети давалац крви у Милану развио је антитела на Ковид-19 пре првог званичног позитивног случаја у Италији крајем фебруара.

Анализа Поликлинике Милана потвда је да је вирус циркулисао у Италији пре 21. фебруара, када је утврђен први званичан случај у Кодоњу, пише италијански лист Коријере дела сера.Истраживање, којим је обухваћено 800 давалаца крви, објављено на интернет страници „медРxив“, указује да је на почетку епидемије 4,6 одсто давалаца крви већ имало антитела на вирус ковид 19, а тај проценат порастао је почетком априла на 7,1 одсто.

Студију су осмислили и спровели стручњаци Одељења за трансфузију Поликлинике Милана у сарадњи са Универзитетом у Милану и још неколико истразиваца из здравствених установа у главном граду Ломбардије, најтеже погођеном региону вирусом ковид 19 у Италији. Истиче се да су коришћени сачувани узорци крви како би се утврдило присуство антитела, а не зато што се вирус преноси преко крви.

Коријере дела сера указује да је истраживањем утврђено да су се најпре заразили углавном млади, а да су недавни случајеви повезани више са старијим људима.

Италија је са више од 32.000 умрлих од последица вируса ковид 19 од почетка кризе трећа у свету по броју жртава тог вируса после САД и Велике Британије. Вирус ковид 19 изазвао је у Италији најдужу блокаду у Европи из које после више од два месеца та земља постепено излази, суочавајући се с тешким економским последицама.

(Tanjug)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    Па да. Људи развили имунитет за пар дана на надолазеће вирусе за сваки случај. То би било добро да прочита и Др Грујичић. Значи имунитет на корону се могао створити и пре доласка короне из лабораторије а долазила је тачно утврђеним путевима који су већ били познати тамо негде..не знам где. Зна Др Груја. Не мрштите се на мене. Није то мој став него Др Грујичић. Нисам ја доктор. Она је, према томе све је могуће. Лепо сам скренуо пажњу свима да сада следи излуђивање са изјавама о корони вишекратног и вишезначног значења. Ако нас не излуде потпуно па их јогунасто прозовемо за сва срања која су нам сулудо увалили, неће бити добро. ТО ЈЕ РАЗЛОГ ЗАШТО НИ ЈЕДНОГ МОМЕНТА НЕЋЕ СМЕТИ ДА ДОЗВОЛЕ ОПУШТАЊЕ ЉУДИ, ЈЕР ОНДА ЉУДИ МОГУ И ДА РАЗМИСЛЕ. Сигурно би били поапшени. Наравно да неће ризиковати и има сваки дан да нас излуђују са којекавим лажима, али и са којекавим истинама где се нико живи неће снаћи шта је лаж а шта истина. Амићи италијани, како сте тако брзо, можда чак и пре короне, створили антитела на корона пандемију а ипак тако силно поумирали? Јел истина да је умрло 50 милиона италијана? Италијани, маму вам мађарску, да не тражите ви неки кредит од ЕУ централе? Чујем да су вам одобрили и сада, после толиких силних и небројених жртава стараца из домова за чување, можете мирно да се возате у вашим гондолама. А можете позвати и доктторицу из србије. У бре колико лажи. Ускоро ће сви габарити сателита попуцати. Терабајти ће искочити напоље у смртоносне космичке просторе да се спасу злоупотребе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u