АРГЕНТИНСКА ПРЕДСЕДНИЦА ПОНОВО ШОКИРАЛА ЗАПАД: Путин је…

АРГЕНТИНСКА ПРЕДСЕДНИЦА ПОНОВО ШОКИРАЛА ЗАПАД: Путин је…

23 октобра 2015

cristina-con-Vladimir-Putin 67Руски председник Владимир Путин игра кључну улогу у борби против глобалног тероризма, сматра председница Аргентине.

Она је путем видеолинка разговарала с лидером Руске Федерације како би обележили 130. годишњицу успоставе билатералних односа ових држава. Тема састанка првенствено су били дипломатски односи Аргентине и Русије.

Кристина Фернадес сматра да две земље деле исти поглед на међународне односе и на начин како би се глобална демократија требала градити.

„У дипломатији нема места за двоструке стандарде, где се једна ствар говори, а друга чини. Ово је разлог зашто је Путинов говор пред Уједињеним Нацијама био фантастичан“, рекла је аргентинска председница, а преноси Раша Тудеј.

„Одлука да учествује у борби против Исламске државе учинила га је светским лидером у борби против тероризма“, закључила је.

Путин је приликом разговора рекао да Русија и Аргентина блиско сарађују на светском нивоу, да ове државе поштују међународни закон и суверенитет те унутрашњу политику других земаља.

KOMENTARI3 коментара

  1. marko says:

    Zeljezo se tuce dok je vruco,ako propustis prvu sansu druga nece doci,nije losa.Nikad se ne zna zlu ne trebalo itd.

  2. miodrag says:

    PRAVI POLITIČARI, SHVATAJU PROMENE U GLOBALNOJ POLITICI I PRESTROJAVJU SE. UNIPOLARNA POLITIKA AMERIKA JE IŠČEZLA, PODVILA REP PRED PRAVEDNOM BIPOLARNOM SAGLEDAVANJU SVETA I MEĐUSOBNOM UVAŽAVANJU. POLITIČKI IDIOTI,KAO VUČIĆ I NJEGOVA LOBOTOMIRANA GALERIJA LIKOVA KOJA VODI OVU JADNU PROPALU ZEMLJU, NEUMOLJIVO SRLJA KAO SLEPCI U PROVALIJU. ZAŠTO? KO IM TO OMOGUĆAVA? N A R O D. OVAJ "SRPSKI", DEZORIJENTISAN SA AMORFNIM MOZGOM, APATIČAN, POLITIČKI INERTAN, SA SAMOUBILAČKOM SNAGOM I VOLJOM KA FIZIČKIM NESTAJANJEM. NEZABELEŽEN MENTALNI SKLOP U SVETSKOJ ANTROPOLOGIJI. DA LI JE OVDE U PITANJU SAMO NEPOSREDNA NENAMETNUTA PODSVESNA KATEGOSRIJA, ATAVISTIČKI SINDROM TRPLJENJA PRESIJE BIVŠIH ZAVOJEVAČA I U GNJETAVAČA KOJA NAM JE PROMENILA GENETIČKI KODEKS?

  3. Radomir says:

    Borci kao ovo dvoje pravi su primer ljudi koji imaju svest i ne karikiraju istinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u