АРГЕНТИНСКА ПРЕДСЕДНИЦА ПОНОВО ШОКИРАЛА ЗАПАД: Путин је…

ARGENTINSKA PREDSEDNICA PONOVO ŠOKIRALA ZAPAD: Putin je…

23 oktobra 2015

cristina-con-Vladimir-Putin 67Ruski predsednik Vladimir Putin igra ključnu ulogu u borbi protiv globalnog terorizma, smatra predsednica Argentine.

Ona je putem videolinka razgovarala s liderom Ruske Federacije kako bi obeležili 130. godišnjicu uspostave bilateralnih odnosa ovih država. Tema sastanka prvenstveno su bili diplomatski odnosi Argentine i Rusije.

Kristina Fernades smatra da dve zemlje dele isti pogled na međunarodne odnose i na način kako bi se globalna demokratija trebala graditi.

„U diplomatiji nema mesta za dvostruke standarde, gde se jedna stvar govori, a druga čini. Ovo je razlog zašto je Putinov govor pred Ujedinjenim Nacijama bio fantastičan“, rekla je argentinska predsednica, a prenosi Raša Tudej.

„Odluka da učestvuje u borbi protiv Islamske države učinila ga je svetskim liderom u borbi protiv terorizma“, zaključila je.

Putin je prilikom razgovora rekao da Rusija i Argentina blisko sarađuju na svetskom nivou, da ove države poštuju međunarodni zakon i suverenitet te unutrašnju politiku drugih zemalja.

KOMENTARI3 komentara

  1. marko says:

    Zeljezo se tuce dok je vruco,ako propustis prvu sansu druga nece doci,nije losa.Nikad se ne zna zlu ne trebalo itd.

  2. miodrag says:

    PRAVI POLITIČARI, SHVATAJU PROMENE U GLOBALNOJ POLITICI I PRESTROJAVJU SE. UNIPOLARNA POLITIKA AMERIKA JE IŠČEZLA, PODVILA REP PRED PRAVEDNOM BIPOLARNOM SAGLEDAVANJU SVETA I MEĐUSOBNOM UVAŽAVANJU. POLITIČKI IDIOTI,KAO VUČIĆ I NJEGOVA LOBOTOMIRANA GALERIJA LIKOVA KOJA VODI OVU JADNU PROPALU ZEMLJU, NEUMOLJIVO SRLJA KAO SLEPCI U PROVALIJU. ZAŠTO? KO IM TO OMOGUĆAVA? N A R O D. OVAJ "SRPSKI", DEZORIJENTISAN SA AMORFNIM MOZGOM, APATIČAN, POLITIČKI INERTAN, SA SAMOUBILAČKOM SNAGOM I VOLJOM KA FIZIČKIM NESTAJANJEM. NEZABELEŽEN MENTALNI SKLOP U SVETSKOJ ANTROPOLOGIJI. DA LI JE OVDE U PITANJU SAMO NEPOSREDNA NENAMETNUTA PODSVESNA KATEGOSRIJA, ATAVISTIČKI SINDROM TRPLJENJA PRESIJE BIVŠIH ZAVOJEVAČA I U GNJETAVAČA KOJA NAM JE PROMENILA GENETIČKI KODEKS?

  3. Radomir says:

    Borci kao ovo dvoje pravi su primer ljudi koji imaju svest i ne karikiraju istinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *