БАКИРОВИ МУЏАХЕДИНИ отпутовали у Азербејџан да убијају Јермене!?

БАКИРОВИ МУЏАХЕДИНИ отпутовали у Азербејџан да убијају Јермене!?

1 октобра 2020

Да ли је рат између Јерменије и Азарбејџана тек почео или се завршава, стручњаци кажу, видеће се у наредним данима.

Тренутно стање је то да већ четврти дан рат на Kавказу букти, а две међусобно зараћене стране међусобно се оптужују за покретање борбених дејстава.Док највећи број политачара са ових простора поприличн тихо, или никако изјашњавају о овом сукобу, Бакир Изетбеговић је пре неколико дана изјавио да јерменска страна сноси „пуну одговорност за избијање сукоба у Азербајџану“. Он је навео и да га сцене из Азербајџана по свему подсећају на искуство Босне и Херцеговине, када је, како је навео, била изложена “бруталној војној агресији с циљем протеривања становништва и комадања њене територије”.

Kриминолог Божидар Спасић је говорећи за Објектив рекао да би позадина овакве Бакирове изјаве могла да буде и могућност да се одређен број муџахедина спрема да ратује на страни Азербејџана, односно да постоји могућност да ће их Изетбеговић послати на ове просторе.

– Срба који ратују на тим присторима нема, али не искључујем могућност да ће Срби који се налазе у Украјини у једном тренутку прећи и на тај простор. Такође, поред Срба очекујем да би рату могли да се прикључе и муџахедини из БиХ. Ми смо пре неки дан видели да Бакир Изетбеговић каже да подржава Азербејџан. Чим се тако сам појавио са том изјавом, значи и да постоји могућност да шаље муџахедине тамо.

Говорећи о томе колике су плате плаћених ратника, Спасић наглашава да је максимални износ који може да се добије за месец дана ратовања 9.000 долара, али и да такав ангажман подразумева двадесетчетворочасовно ангажовање.

KOMENTARI7 коментара

 1. geto says:

  Zivkovicu , Zivkovicu sto te babo zajeba.

 2. Gardista says:

  Koja ke ovo krimi scena predsednika na brdovitom Balkanu. Sve polupaniji od glupljeg.

 3. Kulak says:

  Ovo je verski rat između hrišćana i muslimana.Naravno,bakir izetbegović navija za muslimane.Od poturice niko ništa drugo nije ni očekivao.

 4. Slobodanka says:

  Šta zauzvrat očekuje Bakir od Turske? Nije teško pogoditi odgovor na ovo pitanje.

 5. sasulja says:

  BiH je jugoslavija u malom i mora nestati kao i juga,svidjalo se to kome ili ne.Upravo za to su muslimani trebali da se angazuju da juga opstane,medjutim sledili su ustasku ideologiju,sami su skocili sebi u stomak,nadali su se unitarnoj-mudjahedinskoj drzavi,dobili su sto su dobili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u