БРАЋА ПО ОРУЖЈУ – Сад је и званично: Хрвати наоружавају ЛАЖНУ ДРЖАВУ

БРАЋА ПО ОРУЖЈУ – Сад је и званично: Хрвати наоружавају ЛАЖНУ ДРЖАВУ

12 јуна 2019

Начелник генералштаба хрватске војске Мирко Шундов посетио је лажну државу Kосово и позвао Приштину да опрему за своју „војску“ набавља из Хрватске. Овај посао Шандов је договорио са премијером лажне државе Рамушом Харадинајем.

Шундов је изјавио да би Приштина требало да у својим „мисијама“ користи хрватску војну опрему.– То су квалитетни производи, најбоља референца. Зато хрватска војска користе све те производе у својим мисијама и операцијама. Ту су пушке, пиштољи, борбене униформе, делови униформи и кациге које су савремена платформа за будуће задатке појединаца – истакао је Шундов.

Он је одао и почаст злогласном терористи и некадашњем вођи ОВK Адему Јашарију. Kомандант Kосовских безбедносних санага Рахман Рама се захвалио Хрватској.

– Хрватска је стратешко место где имамо поверење. Наш циљ је да будемо део свих регионалних иницијатива и евроатлантских структура како бисмо преузели искуства хрватске војске јер је она део НАТО снага – рекао је Рама.

Некадашњи официр ЈНА Веселин Шљиванчанин каже да оваква врста сарадње није ништа ново.

– Још за време СФРЈ хрватски националисти су преко Шиптара почели да разбијају Југославију и наносе зло Србима. Деведесетих, кад су почели напади терориста и паравојске на ЈНА и народ, много шиптарских официра је дезертирало и прешло на непријатељску страну. Хрватска војска је касније обучавала ОВK. Сарађиваће и са црним ђаволом само да би Србима онемогућили привредни раст и пораст међународног угледа – подвлачи Шљиванчанин.

Генерал у пензији Божидар Делић истичу да су Албанци и Хрвати увек били на истој страни и то удружени против српског народа.

– Пошто предстоји опремање такозване шиптарске војске Хрвати би да узму део тог колача. И терористичка ОВK је део своје опреме добијала и куповала од Хрвата. Није никакаво изненађење то што постоји добра сарадња Приштине и Бепограда – упозорава Делић.

KOMENTARI2 коментара

  1. Za Srbiju says:

    Guraju šiptare da ginu za hrvacke interese. Jer cilj hrvata je da graniče sa Bugarima na Moravi. Sve naše pravoslavne svetinje, postaće katoličke, a dinastija Nemanjića, hrvacka. Nama se briše 500 godina istorije , (kao što su nam izbrisali 800 godina dinastije Strojimirovića, Svevladovića i Vlastimirovića), a posle će da izmisle kako da nam izbrišu Karađorđa (teroristu) i dinastiju Obrenovića. Korak po korak ili kako bi neprijatelji rekli, step by step. Za početak, u Novom Brdu, naša pravoslavna crkva iz 14. veka, proglašena je katoličkom. Vetar u leđa, kao i uvek, daje Vatikan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u