БРАЋА ПО ОРУЖЈУ – Сад је и званично: Хрвати наоружавају ЛАЖНУ ДРЖАВУ

BRAĆA PO ORUŽJU – Sad je i zvanično: Hrvati naoružavaju LAŽNU DRŽAVU

12 juna 2019

Načelnik generalštaba hrvatske vojske Mirko Šundov posetio je lažnu državu Kosovo i pozvao Prištinu da opremu za svoju „vojsku“ nabavlja iz Hrvatske. Ovaj posao Šandov je dogovorio sa premijerom lažne države Ramušom Haradinajem.

Šundov je izjavio da bi Priština trebalo da u svojim „misijama“ koristi hrvatsku vojnu opremu.– To su kvalitetni proizvodi, najbolja referenca. Zato hrvatska vojska koriste sve te proizvode u svojim misijama i operacijama. Tu su puške, pištolji, borbene uniforme, delovi uniformi i kacige koje su savremena platforma za buduće zadatke pojedinaca – istakao je Šundov.

On je odao i počast zloglasnom teroristi i nekadašnjem vođi OVK Ademu Jašariju. Komandant Kosovskih bezbednosnih sanaga Rahman Rama se zahvalio Hrvatskoj.

– Hrvatska je strateško mesto gde imamo poverenje. Naš cilj je da budemo deo svih regionalnih inicijativa i evroatlantskih struktura kako bismo preuzeli iskustva hrvatske vojske jer je ona deo NATO snaga – rekao je Rama.

Nekadašnji oficir JNA Veselin Šljivančanin kaže da ovakva vrsta saradnje nije ništa novo.

– Još za vreme SFRJ hrvatski nacionalisti su preko Šiptara počeli da razbijaju Jugoslaviju i nanose zlo Srbima. Devedesetih, kad su počeli napadi terorista i paravojske na JNA i narod, mnogo šiptarskih oficira je dezertiralo i prešlo na neprijateljsku stranu. Hrvatska vojska je kasnije obučavala OVK. Sarađivaće i sa crnim đavolom samo da bi Srbima onemogućili privredni rast i porast međunarodnog ugleda – podvlači Šljivančanin.

General u penziji Božidar Delić ističu da su Albanci i Hrvati uvek bili na istoj strani i to udruženi protiv srpskog naroda.

– Pošto predstoji opremanje takozvane šiptarske vojske Hrvati bi da uzmu deo tog kolača. I teroristička OVK je deo svoje opreme dobijala i kupovala od Hrvata. Nije nikakavo iznenađenje to što postoji dobra saradnja Prištine i Bepograda – upozorava Delić.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad2 says:

    mi sledećegodine imamo rat sa šiptarima i ustašama sigurno.

  2. Za Srbiju says:

    Guraju šiptare da ginu za hrvacke interese. Jer cilj hrvata je da graniče sa Bugarima na Moravi. Sve naše pravoslavne svetinje, postaće katoličke, a dinastija Nemanjića, hrvacka. Nama se briše 500 godina istorije , (kao što su nam izbrisali 800 godina dinastije Strojimirovića, Svevladovića i Vlastimirovića), a posle će da izmisle kako da nam izbrišu Karađorđa (teroristu) i dinastiju Obrenovića. Korak po korak ili kako bi neprijatelji rekli, step by step. Za početak, u Novom Brdu, naša pravoslavna crkva iz 14. veka, proglašena je katoličkom. Vetar u leđa, kao i uvek, daje Vatikan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *