БРИТАНСКИ МИНИСТАР ШОКИРАО ЗАПАД: Тачи је 2018. потрошио много новца на …

БРИТАНСКИ МИНИСТАР ШОКИРАО ЗАПАД: Тачи је 2018. потрошио много новца на …

6 марта 2019

БРИТАНСКИ министар за Европу Алан Данкан изјавио је да је задовољан променом става привременог председника приштинских институција Хашима Тачија, који је прошле седмице рекао да неће бити мењања границе са Србијом, пренели су приштински медији.

Рекао је и да је Тачи прошле године потрошио много новца на лобирање у Лондону и на другим местима за промену граница.Данкан каже да је Тачијев приступ о „корекцији границе“, који је заступао прошле године, био погрешан.

„Задовољан сам што је косовски председник прошле седмице рекао да се промена граница неће догодити“, рекао је Данкан који је подсетио да је прошле године Тачи „говорио о корекцији граница са Србијом, али је то био погрешан приступ“.

Према његовим речима, корекција граница или размена територија могле би да буду веома дестабилизујуће за Балкан.

(Спутњик)

KOMENTARI3 коментара

  1. Velika Metla says:

    Кад ви са запада не би сте куповали Тачија терористе "робу"(цело село шмрче бело)не би оно онда имао одакле ни финансирати вас исте! Све то ми Срби знамо,и без твојег признања,али је добро да од вас то неко каже! Мада,ти очигледно ниси био задовољан %%%%,па си проговорио оно шта свако ко траву не пасе зна!

  2. samostalan says:

    Engleski nacista i pedofil se malo zaneo.

  3. milorad2 says:

    Odzvonilo je englezima,opušteno, da ne širim priču, njima OVIH DANA počinje HAOS u državi,ima da se krstimo šta će tamo da se dešava ,IZNENADA i potpuno NEOČEKIVANO.Za 7 dana od danas počeće prve vesti da stižu odatle o tome.Ko se sa nama zakačio iz mesta se zaj...:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u