БРУКА И СРАМОТА – СРБИЈА ОВО ТРПИ! Челници фудбалског клуба Нови Пазар поручили ФСС да не разумеју СРПСКИ језик! | INTERMAGAZIN

BRUKA I SRAMOTA – SRBIJA OVO TRPI! Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar poručili FSS da ne razumeju SRPSKI jezik!

17 februara 2017

hqdefault

Skandal neviđenih razmera u ionako raspalom našem fudbalu: čelnici Novog Pazara poručili su Fudbalskom savezu Srbije da NE RAZUMEJU SRPSKI jezik.

Novi Pazar je jedan od klubova koji je dobio zabranu registrovanja novih igrača od Disciplinske komisije zbog neregulisanih dugova prema bivšim fudbalerima i trenerima.

Ipak, Pazarci su našli rupu u zakonu da izigraju ovu zabranu: zatražili su od FSS da im se odluka dostavi na bošnjačkom jeziku, jer ovu na srpskom NISU RAZUMELI, saznao je Žurnal.

FSS će zbog toga morati da angažuje prevodioca na bosanski jezik i napiše novo rešenje o zabrani registrovanja igrača Novom Pazaru. Pa, kada rešenje dobije, imaće na njega pravo žalbe…

A, kako će to potrajati, klub sa obale Jošanice će imati vremena da licencira sve nove fudbalere i sa njima u timu izađe u subotu na megdan Crvenoj zvezdi.

Komični srpski fudbal, dakle, součava se sa još jednom situacijom kao iz Letećeg cirkusa Montija Pajtona…

(Žurnal)

KOMENTARI7 komentara

 1. deda mraz says:

  Poturicama je lako da se izivljavaju posto komunisticki sljam sedimu BG koji ih je izmiskio i njih i njihov bosnjacki jezik medjutim kada Srbi dodju na vlast prvo sto cemo uraditi bice to da ukinemo bljuvotine iz komunistickog ustava 1974 tj. da su poturice nacija.I ovi sadasnji to samo prosiruju i jos su im priznali da su bosnjaci.

 2. Željko says:

  Neka sve se vraća , vi " skrbite " za RS , a Bošnjaci za Sandžak , kako vi velite Rašku ! 1 : 1 !

  • Jovan says:

   Glup si! Srbi pravoslavci i muslimani- Srbi poturceni su jedan narod. To zna svako ciji IQ veci od 20. Zbog tvog komentara imam ozbiljnu sumlju da je manji. Velikani kao sto su Skender Kulenovic, Mesa Selimovic, Mustafa Golubic, Mehmed pasa Sokolovic, .... su dobro znali da su Srbi. Ali vi novokomponovani narod, kao i " crvene ustase- milogorci, i ostali "novokomponovani sa kvacicom" od Istre do Crnog mora samo sluzite stranim pljackaskim hordama koje 1000 razaraju SRPSKInarod.

 3. Mi says:

  Kojim pismom pišu Bošnjaci? Engleskim, Turskim, Nemačkim? Koja su to sranja naroda bivše Jugoslavije, priče o nekom posebnom jeziku i pismu. Svi koriste Vukovu azbuku,Njena jednostavna primena nam je svima pomogla da se lako opismenimo, ali uz sve to praznoglavo ponavljaju priču o njihovom "specifičnom"jeziku i pismu. Pa uzmite turski jezik kao maternji pa kada se opismenite, onda možemo razgovarati, za tu priliku će se spremiti prevodioc...

 4. Kulak says:

  Menjati Zakon

 5. Dragan says:

  Sramota za Srbiju. Znao sam da ce doci do ovoga (a slijedece je odcjepljenje) kad su Srbijanske vlasti priznale ne postijeci jezik i naciju. Treba sve pinistiti a ko ne razumoje VAN. Samo je to sada tesko ostvariti. Ako bi Seselj dobio izbore vratio bi i njima i Hrvatima istom mjerom i Srbija bi bila SRBIJA. Njega se boje i balije i ustase.

 6. Gojko says:

  Neznam šte se opterećujete bolesnim izjavama gomile otpada srpskog naroda koji je promenio veru za večeru.Poturice ili od milja balije pričaju o veri i jeziku hahahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *