ЧАК И АМЕРИКАНЦИ ТВРДЕ: Овде је створен КОРОНАВИРУС!?

ЧАК И АМЕРИКАНЦИ ТВРДЕ: Овде је створен КОРОНАВИРУС!?

19 марта 2020

ДА ЈЕ вирус корона америчко биолошко оружје говоре и – држављани САД.

Примера ради, ветеран америчке армије Гордон Даф изјавио је да је произведен у некој од великог броја војних лабораторија које по свету финансирају САД.Американци те лабораторије финансирају зато што своје најважније послове по свету завршавају и помоћу контролисаног хаоса.

Канађанин Лари Романоф једна је од оних јавних личности на Западу које тврде да је вирус корона из САД убачен у Кину.

Он указује: „Све гране еволуционог `стабла` вируса корона постоје само у једној земљи. У Сједињеним Државама. Уврен сам да је COVID-2019 створен у америчкој војној бази Форт Детрик“.

KOMENTARI7 коментара

 1. Istina says:

  Napišite nešto novo, zar Amerikanci i njihovi agenti šire ljubav prema drugim narodima i državama? To znamo več odavno, znamo da jih muči Evropska, Kinezka i Afrička uspešnost zato imaju mnogo ljubavi prema svim tim narodima. Ima li zemlje protiv koje nisu ratovali? Ima li zemlje kojoj nisu napravili problem? Zar njihovi proizvodi ne stavraju probleme ljudima po svetu? Zna se za koga rade i šta rade, samo se nezna dokle će da rade?

 2. Gardista says:

  Sto im ne padne neki meteorit sa srpom i cekicem i sravni govna za sva vremena.

  • A says:

   Ne da Putin, Trampov veliki prijatelj.

  • Djoka says:

   Imaju oni zvezdu petokraku, a isti gazda je i srpa i cekica !

 3. triglav says:

  kaže "uveren sam", opet jedan vernik širi verske osećaje. ako malo poguglate dobijete podatke da su Inventori koronavirusa Erica Bickerton, Sarah Keep i Paul Britton, trenutačni vlasnik virusa je Pirbright Institute iz Surreya u Engleskoj, a patent za korona virus je prvi put zatražen 2014. u Velikoj Britaniji a 2015. po drugim zemljama sveta kao što su Brazil, Sjedinjene države Amerike, Danska, Kanada itd. Drugovi na drugarice: loše vi radite svoj posao "od kuće".

 4. zaliv says:

  У Вухану новембра 2019год одржане су међународне војне игре у којима је учествовао и тим из САД. Тај тим војника се слободно шетао градом у цивилу, домаћин их је лепо дочекао и све им пружио. Две три недеље касније региструју се први заражени. Кинески званичници су почели о овоме да причају јер тамо се ништа не ради на памет већ уз доказе, нађу ли конкретније доказе могу рећи да ће одговор Кине бити суров. Постоје одређени докази да су се први случајеви вируса заправо регистровали на тлу САД. Такође је интересантна вежба која је одржана у САД а под именом "КОРОНА" прошлог лета а један од умешаних у целу причу је и милијардер Бил Гејтс....превише случајности ! Истрага у Кини је у току и они прикупљају доказе, засигурно и њихови обавештајци широм света не седе скрштених руку. Напомињем да о овоме причају кинески званичници а не неки људи по интернету.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u