„ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ је егзибициониста“

„ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ је егзибициониста“

11 јула 2016

Dodik 46Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да долазак председника ЛДП-а Чедомира Јовановића у Поточаре не изненађује никога јер овај „егзибициониста српске политике користи сваку прилику за своју и промоцију своје маргиналне странке, не бирајући при томе, ни место ни време, па тако и данашњу комеморацију“.

Додик је истакао да Чедомир Јовановић 11. јула у Сребреници није представник Србије.

– Његови јавни наступи у вези са Сребреницом не доприносе ни миру нити разумевању, за шта се залажу Србија и њен премијер Александар Вучић који је, упркос јавно изреченим таквим ставовима у Поточарима, прошле године једва извукао живу главу – рекао је Додик.

Председник Српске је истакао да Јовановић и данас фалсификује истину, покушавајући да по ко зна који пут злочин у Сребреници назове геноцидом у стилу својих међународних ментора, на наговор којих је ових дана и у Народној скупштини Србије предао Предлог резолуције о признавању геноцида у Сребреници, иако нешто слично није усвојио ни Савет безбедности УН.

KOMENTARI7 коментара

 1. kosovac says:

  Чедомир Јовановић преотима Вучићеве пријатеље из Сребренице и такозване БиХ. Овде критикују реалитије у Србији, па овај реалити у Србреници премашује по популарности све светске сличне перформансе. Чак је и Теодор Мерон, најпоштени судија Хага дошао у Сребреницу да изрази сучут. А Бакир Изетбеговић, такође Вучићев велики пријатељ, делује тако ожалошћено за некима тамо, да сам се и ја ражалостио, па ето малопре ми паде једна суза са курца.

  • ARTILJERAC says:

   Narode Srbije pokrenuta je peticija za raspisivanje referenduma o našoj budućnosti ,ovako više ne može. Peticija u vezi pristupanja eu i nato na " PETICIJE24". Podigni glavu narode.....

 2. Portopranco says:

  Neophodan mu je kokain. Zapravo Čedomir Jovanović je u Srbiji ono što je Velimir Bujanec u Rvackoj. Narkoman, mizantrop, fašist.Prodao bi i rođenu majku za šaku love i kokain.Razlika je samo u tome što ovog narkomana u Srbiji ne podržava ni jedan jedini normalan čovjek, već ga podržava mali broj apatrida i neofašista, dok Bujanec u Rvackoj ima brojnu ustašku podršku.

 3. Derim says:

  Nabijem na k. Sve žrtve srebrenice. Zalim jedino sto balijama tom istorijskom otpadu srpskog naroda nije davno presuđeno. Od govana nikad ne mogu postati ljudi.

 4. skaka 61 says:

  Za političara je usud da se o njemu ništa ne piše i govori. Pa ajte se manite ljudi fukare.

 5. srbija otadzbina says:

  srbi srbije drze cedu dodiku srbija misani brak brastva i jedinstva nema pomoci srbskoj republiki od brastva i jedinstva

 6. Dragan says:

  a ko je taj Ceda? neki iz rialitia ili pevac ili sta? a seceras....BELO brate svuda sto kristal sto met ....

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u