„ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ је егзибициониста“

„ČEDA JOVANOVIĆ je egzibicionista“

11 jula 2016

Dodik 46Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da dolazak predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića u Potočare ne iznenađuje nikoga jer ovaj „egzibicionista srpske politike koristi svaku priliku za svoju i promociju svoje marginalne stranke, ne birajući pri tome, ni mesto ni vreme, pa tako i današnju komemoraciju“.

Dodik je istakao da Čedomir Jovanović 11. jula u Srebrenici nije predstavnik Srbije.

– Njegovi javni nastupi u vezi sa Srebrenicom ne doprinose ni miru niti razumevanju, za šta se zalažu Srbija i njen premijer Aleksandar Vučić koji je, uprkos javno izrečenim takvim stavovima u Potočarima, prošle godine jedva izvukao živu glavu – rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je istakao da Jovanović i danas falsifikuje istinu, pokušavajući da po ko zna koji put zločin u Srebrenici nazove genocidom u stilu svojih međunarodnih mentora, na nagovor kojih je ovih dana i u Narodnoj skupštini Srbije predao Predlog rezolucije o priznavanju genocida u Srebrenici, iako nešto slično nije usvojio ni Savet bezbednosti UN.

KOMENTARI7 komentara

 1. kosovac says:

  Čedomir Jovanović preotima Vučićeve prijatelje iz Srebrenice i takozvane BiH. Ovde kritikuju realitije u Srbiji, pa ovaj realiti u Srbrenici premašuje po popularnosti sve svetske slične performanse. Čak je i Teodor Meron, najpošteni sudija Haga došao u Srebrenicu da izrazi sučut. A Bakir Izetbegović, takođe Vučićev veliki prijatelj, deluje tako ožalošćeno za nekima tamo, da sam se i ja ražalostio, pa eto malopre mi pade jedna suza sa kurca.

  • ARTILJERAC says:

   Narode Srbije pokrenuta je peticija za raspisivanje referenduma o našoj budućnosti ,ovako više ne može. Peticija u vezi pristupanja eu i nato na " PETICIJE24". Podigni glavu narode.....

 2. Portopranco says:

  Neophodan mu je kokain. Zapravo Čedomir Jovanović je u Srbiji ono što je Velimir Bujanec u Rvackoj. Narkoman, mizantrop, fašist.Prodao bi i rođenu majku za šaku love i kokain.Razlika je samo u tome što ovog narkomana u Srbiji ne podržava ni jedan jedini normalan čovjek, već ga podržava mali broj apatrida i neofašista, dok Bujanec u Rvackoj ima brojnu ustašku podršku.

 3. Derim says:

  Nabijem na k. Sve žrtve srebrenice. Zalim jedino sto balijama tom istorijskom otpadu srpskog naroda nije davno presuđeno. Od govana nikad ne mogu postati ljudi.

 4. skaka 61 says:

  Za političara je usud da se o njemu ništa ne piše i govori. Pa ajte se manite ljudi fukare.

 5. srbija otadzbina says:

  srbi srbije drze cedu dodiku srbija misani brak brastva i jedinstva nema pomoci srbskoj republiki od brastva i jedinstva

 6. Dragan says:

  a ko je taj Ceda? neki iz rialitia ili pevac ili sta? a seceras....BELO brate svuda sto kristal sto met ....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *