ЦИА опет конструише лажи ПРОТИВ СРБИЈЕ

ЦИА опет конструише лажи ПРОТИВ СРБИЈЕ

31 октобра 2018

Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) у свом извештају о земљама света тврди да је током рата на Косову и Метохији протерано 16.000 Срба и 800.000 Албанаца, док подаци Србије указују да око 200.000 Срба не може годинама да се врати на своја огњишта, пишу „Вечерње новости“.

Документ ЦИА бави се свим државама света, а тако третира и јужну српску покрајину и до детаља износи податке о државном уређењу, географском положају, броју становника, клими, кључним политичким актерима, итд.

Зато је право чудо како су „затурили“ више од 180.000 Срба који су побегли од терориста тзв. ОВК, истичу „Вечерње новости“.

Према подацима Србије, око 200.000 Срба не може годинама да се врати на своја огњишта.

У делу извештаја ЦИА који се односи на Србију, наводи се да је са Косова измештено 199.584 људи, углавном косовски Срби, те је чудно како је само 16.000 њих протерано у анализи за тзв. Косово, пишу „Вечерње новости“.

(Новости)

KOMENTARI3 коментара

 1. trikornjanin says:

  I ko je iz Srbije uporedio Srpske spiskova sa spiskovima CIA a potom ih naterao da isprave napisano - NIKO. Zasto: zato sto imamo savrseno rukovodstvo koje je formatirano od neprijatelja Srbije, Ali da se podsetimo, saucesnik u zlocinu postaje i sam zlocinac.

  • Lik says:

   Pitateš se zašto se srbi ne mogu vratiti?Možda zbog etničkog čiščenja šiptara 99?

 2. Za Srbiju says:

  Koga interesuju njihovi "izveštaji", odnosno politički pamfleti?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u