ЦИА опет конструише лажи ПРОТИВ СРБИЈЕ

CIA opet konstruiše laži PROTIV SRBIJE

31 oktobra 2018

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) u svom izveštaju o zemljama sveta tvrdi da je tokom rata na Kosovu i Metohiji proterano 16.000 Srba i 800.000 Albanaca, dok podaci Srbije ukazuju da oko 200.000 Srba ne može godinama da se vrati na svoja ognjišta, pišu „Večernje novosti“.

Dokument CIA bavi se svim državama sveta, a tako tretira i južnu srpsku pokrajinu i do detalja iznosi podatke o državnom uređenju, geografskom položaju, broju stanovnika, klimi, ključnim političkim akterima, itd.

Zato je pravo čudo kako su „zaturili“ više od 180.000 Srba koji su pobegli od terorista tzv. OVK, ističu „Večernje novosti“.

Prema podacima Srbije, oko 200.000 Srba ne može godinama da se vrati na svoja ognjišta.

U delu izveštaja CIA koji se odnosi na Srbiju, navodi se da je sa Kosova izmešteno 199.584 ljudi, uglavnom kosovski Srbi, te je čudno kako je samo 16.000 njih proterano u analizi za tzv. Kosovo, pišu „Večernje novosti“.

(Novosti)

KOMENTARI3 komentara

 1. trikornjanin says:

  I ko je iz Srbije uporedio Srpske spiskova sa spiskovima CIA a potom ih naterao da isprave napisano - NIKO. Zasto: zato sto imamo savrseno rukovodstvo koje je formatirano od neprijatelja Srbije, Ali da se podsetimo, saucesnik u zlocinu postaje i sam zlocinac.

  • Lik says:

   Pitateš se zašto se srbi ne mogu vratiti?Možda zbog etničkog čiščenja šiptara 99?

 2. Za Srbiju says:

  Koga interesuju njihovi "izveštaji", odnosno politički pamfleti?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *