ЦРНА ГОРА НА НОГАМА! СУДИЈЕ ИЗ НИКШИЋА СТАЛЕ УЗ ЈОАНИКИЈА?! Одбили да суде владики! Мило гори од беса!

ЦРНА ГОРА НА НОГАМА! СУДИЈЕ ИЗ НИКШИЋА СТАЛЕ УЗ ЈОАНИКИЈА?! Одбили да суде владики! Мило гори од беса!

15 маја 2020

Према информацијама до којих је дошао Спутњик судије из Никшића писмено су се изјасниле да не желе да прихвате случај владике Јоаникија и никшићких свештеника.

Како је Спутњику незванично потврђено, чека се одлука судија из Подгорице о томе да ли ће прихватити случај.

Епископу Јоаникију и свештеницима је у среду одређено задржавање до 72 сата, након што су саслушани у Основном државном тужилаштву у Никшићу поводом литије у том граду, а због, како је образложено, кршења мера за сузбијање вируса корона. Рок за доношење одлуке о овом случају истиче у поноћ.

KOMENTARI4 коментара

 1. Lucika says:

  Sudije iz Nikšiđa primer dostojnstva i morala. Bravo! Tako se brani dostojanstvo profesije i dokazuje dostojnost sudijske funkcije.

  • E.Lirsch says:

   Trebalo je da sude i da ga oslobode.

   • Косовац says:

    @ E.Lirich, …..Ниси у праву. Прихватањем да га суде, судије би признале незаконит поступак тужиоца. Одбијањем да учествују у овој фарси од хапшења и оптужнице, судије су маркантно доказале да је јавни тужилац поступао незаконито. И да је хапшење било незаконито.

 2. Cov Execution says:

  Dobro je da im nisu sudili, jer bi onda ispalo da treba i da presude zbog optužbe za nebezbedno okupljanje, ovako se radi o bojkotu i Milo može da osudi svoje sudije i suspenduje ih, to je hrabrost, čojstvo i junaštvo sudija. Glas naroda treba da se čuje ako već želimo demokratiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u