Da li ste znali ove detalje u vezi Sonje Biserko!?

Da li ste znali ove detalje u vezi Sonje Biserko!?

21 aprila 2014

Sonja_Biserko– Sonja Biserko vlasnica je Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, u Zmaj Jovinoj 7. ALI JE DRUGARICA SONJA BILA I ČLAN SAVEZA KOMUNISTA JUGOSLAVIJE!

– Brat Sonje Biserko poginuo je kao pripadnik Zbora narodne garde Franje Tuđmana u borbama sa krajiškim Srbima.

– Njena rođena sestra Ljiljana, jedno vreme nosila prezime Gligić, živi na Novom Beogradu, zbog njene anti-srpske histerije ne kontaktira sa Sonjom.

– U januaru 2000. godine zajedno sa Natašom Kandić, na skupu “albanskih intelektualaca” sa Kosova i Zapadne Evrope, održala je govor u Ženevi kojima je okupljenim Albancima poručila da ”Albanci svoju perspektivu treba da vide van Srbije„, što je oduševilo sve prisutne.

– U ambasadu Hrvatske ulazi kao u svoju kuću. Ima hrvatski pasoš, a za potrebe ambasade njeni saradnici po Srbiji tragaju za izbeglim Srbima iz Hrvatske, koji su pred tamošnjim sudovima optuženi za ratne zločine i prikupljaju sve podatke o njima.

– Javno priča kako je osvetila bratovljevu smrt.

– Pre bombardovanja NATO pakta širila laži koje su potpomogle da do bombardovanja Srbije i dođe.

– Za vreme bombardovanja otvoreno pozivala na ubijanje civila. To je zločin za koji se sudi u svim demokratskim zemljama, samo ne u Srbiji.

ima mnogo toga ali ovo je samo deo…

(srbinaokup.info)

KOMENTARI6 komentara

 1. velimir says:

  SPODOBU UHAPSITI I SUDITI ZA NEPRIJATELJSKO DELOVANJE PROTIV SRBIJE. ŽIVELA SRBIJA

 2. Voja says:

  Treba zatvoriti doživotno, ko je napisao ovo miroljubivo i demokratsko ponašanje g.Biserko. Zar on da uvredi ovu protuvu. Pa kako bi znali da je nešto loše ako bi nju ne daj bože optužili ili još gore zatvorili.

 3. Udruzenje Srbi dijaspore i otadzbine says:

  U svakoj demokratskoj i patriotskoj drzavi na svetu bi odgovarala za raspirivanje lazne propagande. Nasa Vlada i pravosudje svojom pasivnoscu doprinose efekat njenom delu. Zato snose nesumnjivo i glavnu krivicu.

 4. Sloba says:

  Odgovarace i ovde kad budemo imali drzavu!

 5. Pavle says:

  Čuo sam od nekih hrvatskih boraca da je Željko, brat Sonje Biserko ubijen od njihove strane prilikom kradje ali ne bih ovom pričom želeo da umanjim zaslugu krajiških Srba... Inače koliko se ja sećam pok.Željko je tapkario po BG-u i mislim da ga je ka HDZ-u privukla lova koju su oni davali plaćenicima, bilo pa prošlo njega nema a seka se sveti na pogrešnoj adresi...

 6. velimir says:

  POŠTOVANI POKRENUO SAM PETICIJU DA SONJA BISERKO IDE NA SUD. OVO JE LINK KA PETICIJI http://www.peticije24.com/sonja_biserko_na_sud TREBA DA POTPIŠE ŠTO VIŠE RODOLJUBA KAKO BI NEKO OBRATIO PAŽNJU NA NAŠE MIŠLJENJE. ŽIVELA SRBIJA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *