ДА ЛИ СУ ОВО ЗАПАДНЕ ВРЕДНОСТИ? – Амерички пензионер покушава да се „ожени“ десет година млађим усвојеним „сином“

DA LI SU OVO ZAPADNE VREDNOSTI? – Američki penzioner pokušava da se „oženi“ deset godina mlađim usvojenim „sinom“

8 novembra 2015

58458-1Američki penzioner – 78-godišnji Nino Espozito, stanovnik Pensilvanije – pokušao je da se oženi deceniju mlađim Rolandom Bosom kojeg je pre nekoliko godina usvojio.

Njih dvojica su – kako je objavio CNN – već 40 godina u homoseksualnoj vezi.

Espozito je čak bio američki otvoren: „Odluku o usvajanju Rolanda doneo sam zato što smo već bili izgubili nadu da će u Pensilvaniji biti zakonski dozvoljeni istopolni brakovi. Međutim, prošle godine se to konačno dogodilo“.

Da sve bude još američkije: sada Espozito i njegov „sin“ traže da usinovljenje bude proglašeno za nezakonito. Međutim, u prvom pokušaju nisu uspeli. Sud je odbacio njihov zahtev.

Espozito je, inače, bio je sve do penzije bio učitelj u lokalnoj osnovnoj školi.

(Fakti.org)

KOMENTARI4 komentara

 1. marko says:

  Iz seksualni razloga i usvajaju djecu a pederski zakoni to jos dozvoljavaju.Kuda ide ovaj svijet?

 2. Apis says:

  KUGA NASRNULA NA PRAVOSLAVLJE! PEDERI, PEDOFILI I OSTALE NAKAZE DA USVAJAJU DECU. KO ZELI DECU RAĐA IH SAM IZUZEV KAD JE IZ ZDRASTVENIH RAZLOGA SPREČEN. OSTALI USVAJAJU DECU ZA SEXUALNO IZŽIVLJAVANJE TO JE I BUDALI JASNO. SAMO NASEM PREMIJERU NIJE JASNO NIŠTA AKO MU TO NISU REKLI ZAPADNI PRIJATELJI. ZANIMLJIVO DA NIKAD NIJE SPOMENUO ISTOČNE PRIJATELJE, VALJDA IH NEMA. SRBIJA NA ZAPADU IMA SAMO JEDNOG PRIJATELJA (REPUBLIKU SRPSKU) I SIJASET DUŠMANA. VISE JE SRBA UBIJENO OD VUČIĆEVIH PRIJATELJA U JEDNOM VEKU NEGO ZA 5 VEKOVA TURSKE VLADAVINE. ZATO SU MI I TURCI DRAZI I BLIZI OD SVIH VUČIĆEVIH PRIJATELJA.

 3. Nina says:

  Uz'o deda svog unuka, metn'o ga na krilo, al' ne da mu priča šta je nekad bilo. A unuk mu kaže: "Deda nemoj da si peder". Bog nikad nije stanovao na zapadu. Valjda zato što ga zovu "gad".

 4. anamarija says:

  Ta Amerika je kompletno BOLESNA NACIJA !!! Nije ni cudo kada zderu te GMO produkte koji su im vec i mozak dobraaaaaano nagrizli !!!! Eee..moja Europo ,i ti se povodis za tom Amerikom kod koje svaki stanovnik razmislja kao da ima ''bolest ludih krava''....cccccc....ccccc !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *