DAČIĆ: Tadić se ponaša kao lažni car Šćepan Mali

DAČIĆ: Tadić se ponaša kao lažni car Šćepan Mali

10 априла 2014

Ivica Dačić - youtubeOdlazeći premijer Ivica Dačić izjavio je danas u Jagodini da se predsednik NDS-a Boris Tadić ne pita ko će ući u buduću vladu, a ko neće, jer on nije pobedio na izborima da bi mogao da uslovljava.

„Nisam ja Boris Tadić pa da neću da uđem u Vladu ako neko drugi uđe u Vladu. Ko njega uopšte pita? Nije on pobedio pa da uslovljava i da se neko prema njemu ravna“, rekao je Dačić novinarima ispred Fabrike nameštaja italijanske kompanije „Mobil grupo Turi“, koju je danas otvorio u ovom gradu.

On je naveo da socijalisti nemaju ništa protiv da Tadić uđe u vladu.

„To je veoma neskromno. Izgleda kao lažni car Šćepan Mali; kao mi smo pobedili, pa sada uslovljavamo SNS“, ocenio je Dačić.

„Mi nismo neozbiljni ljudi. Ako neko misli da sam ja pre svega nešto doprineo ovoj zemlji u proteklom periodu, spreman sam da pomognem i dalje. Ukoliko ne, ići ćemo u opoziciju. Ne želim da tražim alibi u tome – ja neću u Vladu, ako će neko drugi, to je smešno. Na to ne želim ni da odgovaram“, dodao je Dačić.

On je primetio da je SPS bila dobra Tadiću kada je trebalo da pravi svoju Vladu, a sada neće u vladu zbog toga što su socijalisti bili u dosadašnjoj vladi s naprednjacima.

„Ja znam da neko menja mišljenje, ali… ja nisam protiv da u Vladu uđe Tadić. Ako SNS i gospodin Vučić misle da može da doprinese Srbiji, nismo protiv toga da Tadić uđe u Vladu“, poručio je Dačić.

Lider NDS-a Boris Tadić je u više navrata rekao da ne želi da uđe u vladu u kojoj bi bili i predstavnici koalicije SNS-PUPS-JS.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Miloš says:

    Gospodin Vučić...???? Ne zna se koji je gori od svih vas !!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u