ДАНСКА ПОЛИТИЧАРКА „ЗАПАЛИЛА“ СКАНДИНАВИЈУ: „Шведска ће постати…“

ДАНСКА ПОЛИТИЧАРКА „ЗАПАЛИЛА“ СКАНДИНАВИЈУ: „Шведска ће постати…“

2 маја 2019

Данска политичарка са десног крила, Марие Kраруп из Данске народне странке (ДПП), у свом интервјуу за шведски магазин Фокус говори о свом ставу о Шведској.

“Kада Шведска пропадне и престане бити Шведска, то ће утицати и на нас остале” – каже она.Шведску имиграцијску политику описује као слабу.

Шведска “не разуме колико је опасна масовна миграција” – према њеним речима, а суседну земљу види као пример одвраћања од правих националних вредности.

“Kада Шведска пропадне и престане бити Шведска, то ће утцати и на нас, и нећемо више моћи задржати заједничке пасоше између наших земаља” – нагласила је она Фокусу.

“Имамо много тога заједничког са Швеђанима, и ми смо блиски, али кад де фацто постану арапска Блискоисточна земља, више нећемо имати толико тога заједничког.”

Фокус такође пише да Kраруп и ДПП не желе да мигранти уче дански или раде, већ да их што пре пошаљу кући.

„Ако добијете азил, добићете одобрење за привремени боравак, а затим ћете боравити у Данској док вас не пошаљу кући. И требате бити спремни да будете послати кући у било које време” – каже она.

Завршила је интервју рекавши часопису како су биле шокиране њене колеге када су посетили шведски град Малме и видели гето и злочине властитим очима.

Парламентарни избори у Данској одржаће се најкасније до 17. јуна ове године.

(Нови-Свјетски-Поредак.цом)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Velika Metla says:

    Пут којим се креће Шведска најбољи је пример свим "шабанима" овога света куда води мулти-култи сХрање и глобализам! Ко жели да види,наравно! Слепцу је узалуду показивати прстом!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u