ДЕЈАН ЛУЧИЋ ОТКРИВА: Нотр Дам запаљен на исти начин као српска црква у Њујорку! ЕВО KО СТОЈИ ИЗА СВЕГА

ДЕЈАН ЛУЧИЋ ОТКРИВА: Нотр Дам запаљен на исти начин као српска црква у Њујорку! ЕВО KО СТОЈИ ИЗА СВЕГА

25 априла 2019

Писац и публициста Дејан Лучић каже да је катедралу Нотр Дам, као и српску цркву у Њујорку и џамију Ал Акса запалио „онај ко влада светом“.

– Они који желе да изазову сукобе између хришћана и муслимана. Врло је јасно. Тензије између муслимана и хришћана се систематски подгрејавају у Европи, досељавањем муслимана из Африке и Азије, што ће у једном тренутку довести до сукоба две религије, а трећа ће се смешкати – рекао је Лучић.Он је рекао да се сада зна да иза „Исламске армије“ стоји Хилари Kлинтон и Дубока држава, а да су у техничком смислу новац давали ЦИА, Kатар, Саудијска Арабија, УЕА…

– Kо је направио исламски фундаментализам у Ирану а од Хомеинија бабарогу која плаши и друге муслимане и хришћане… па владари из сенке! Увек ти владари из сенке стоје иза терористичих акција – рекао је Лучић и додао да они стоје и иза паљења Нотр Дама.

Он је повукао паралелу између паљења српске цркве Свети Сава у Њујорку и Нотр Дама.

– Црква се запалила када је народ излазио, горе на тавану. Исто тако је запаљена српска црква Светог Саве у Њујорку. Запалила се када је народ изашао, запалио се горњи ниво, дрво је горело… – рекао је он у емисији „Интервју“ медијске куће Центар.

(Србија Данас)

KOMENTARI4 коментара

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa zna se ko su svetski teroristi-muslosi i smrdonogi kauboji, samo oni. Rusi i Kinezi su lek i za jedne i za druge.

 2. samostalan says:

  A sto ne rece ko je, nego vrdas placenice Lucko.

 3. triglav says:

  hahaha, hazarski prorok, on baš sve zna.

 4. Budi Bog s nama says:

  Pa da, reko je on kako naravno zna ko je to sve zapalio na isti način: "Onaj koji vlada svetom." Ali onaj koji zaista vlad svetom govori u knjizi Otkrivenja da će zapaliti trećinu ovog nevernog sveta, popaliti trećinu šuma, zatrovati trećinu rečnih izvora, reka i mora, i da će pobiti trećinu stanovništva u koje spada Lučić neverni. I tu je zaista sve detaljno objašnjeno zaštoje to tako? i kako se spasiti. Novinari ne mojaju da zovu Lučića da bi mu postavljali neko pitanje, to isto mogu i sami da naklapaju i razvijaju zabludu po Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u