ДОНАЛД ТРАМП: „Хилари Клинтон је иза себе оставила СМРТ, РАЗАРАЊЕ и ТЕРОРИЗАМ! Она је марионета светске елите!“

DONALD TRAMP: „Hilari Klinton je iza sebe ostavila SMRT, RAZARANJE i TERORIZAM! Ona je marioneta svetske elite!“

22 jula 2016

Donald-Trump-45t4Donald Tramp prihvatio je nominaciju Republikanske partije i zvanično postao kandidat za predsednika SAD na izborima u novembru.

U svom govoru Tramp je ponovo kritikovao demokratskog rivala Hilari Klinton, koju je optužio za „smrt, razaranje i slabost“.

Dok su okupljeni uzvikivali „Zatvori je“, zbog njenog postupanja u američkoj spoljnoj politici, Tramp im je odmahnuo i rekao: „Porazimo je u novembru“. Hiljade pristalica koji su se okupili u kongresnoj dvorani su bučno odobrili.

On je osudio je politiku „izgradnje nacije“ koju je zapravo do izvesne mere uveo Džordž Buš, bez spominjanja imena ovog republikanskog predsednika koji je započeo ratove u Avganistanu i Iraku.

Tramp je rekao kako je „izgradnja nacije“ koju je sledila Hilari Klinton u Iraku, Libiji, Egiptu i Siriji učinilo loše stanje još gorim. Okrivio ju je za uspon militanata Islamske države i osudio njenu spremnost da primi hiljade izbeglica iz Sirije.

„Nakon 15 godina ratova na Bliskom istoku, nakon milijardi dolara potrošenih i hiljada života izgubljenih, stanje je gore nego što je ikad bilo. Ovo je baština Hilari Klinton: smrt, razaranje, terorizam i slabost“, rekao je Trump.

Trump je isto tako optužio Hilari Klinton (68) da je lutka velikog biznisa, medijske elite i velikih donatora koji žele da sačuvaju sadašnji politički sistem.

KOMENTARI3 komentara

  1. Portopranco says:

    Ameri su jako podijeljeni oko porodice Clinton. Pola nacije je za njih iz interesa,neznanja i medijskog pranja mozga,dok ih druga polovica Amerikanaca ne podnosi. Oni u Ameriku unose podjelu.

  2. Miodrag says:

    Ogroman je novac u rukama klike koja, pomocu njega,vlada Svetom. To je najmoćnije oružje,koje unapred rešava svaku bitku.Samo Gospod Bog moze da im stane na put,svi ostali su nemoćni.Bojim se da će ta neizbežna i nepremostiva okolnost,biti odlučujuci faktor i u ovoj izbornoj trci.

  3. skeptik says:

    Svetom caruje ohola, sebicna i nemilosrdna elita, ali je to samo posredno....svetom zapravo caruje ljudska glupost,neznanje i sebicni interesi pojedinca, a posto su to dve ljudske konstante, gde je prva delom urodjena, a delom negovana kroz manjak obrazovanja, medijske manipulacije i slicno, a druga nam je urodjena i samo je treba dovoljno dugo i jako stimulisati.Ovo ohola elita zna , a demokratija je idealan model za sprovodjenje ovoga. Samo slucajni dolazak na vlast relativno cestitog covek u nekoj svetskoj sili moze bar na neko vreme odloziti propast.Jos samo jedan stepenik je potreban u tehnoloskoj potpunoj kontroli ljudi i objedinjavanju slicnih demokratskih modela drzava, sa slicnom pravnom regulativom i proces je zavrsen.Neces imati gde da prebegnes jer svuda ce biti isto.Elita ce vladati robovima. Njihovi ce ziveti malo bolje bar neko vreme, a ostali po potrebi i eliminisani.Mislite da je bajka? Cekajte i videcete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *