Др НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО: Ево шта су нам Кинези рекли „у четири ока“

Др НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО: Ево шта су нам Кинези рекли „у четири ока“

11 маја 2020

Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио је вечерас да је долазак кинеских стручњака у Србију био од великог значаја, јер су нам, како је навео, они рекли оно што не пише у књигама – у четири ока.

Несторовић је гостујући у емисији „Ћирилица“ рекао да је њихов предлог био отварање ковид болница, попут оне на Београдском сајму.„Они су нам рекли да нема лечења код куће“, открио је доктор.

Други је, према његовим речима, препорука да не дајемо антивирусне лекове, већ да дајемо хлорокин.

И трећа ствар, како наводи, али не мање битна, је да, док су Кинези били у Србији, ми смо материјал добијали у кратком временском периоду јер су они поручивали све што треба.

KOMENTARI4 коментара

 1. Tasa says:

  Produvao si ti odavno ! Poznato je da oni proizvode bofl robu ! Ono što je dobro, čuvaju za njih, tj. održanje vlasti! Došli uz pompu, a otišli nečujno!

  • Zaliv says:

   Sta li ti duvas sreco? Moras to da menjas nije ti dobro od toga! I tebi se "javlja" da su otisli? Ja ih video danas i ne idu dok ima novih zarazenih. Idi sad lupaj u serpicu sreco

 2. Uzgojivač says:

  Hlorokin je hlor+kinin. Hlora imamo u hlorisanoj vodi a kinin u apoteci, pa onda na zdravlje. Kinin je lek protiv malarije, po čemu je poznata vakcina billy -jeva kojom je vakcinisao afričku decu da ne dobiju malaraji a da im pri tom smanji populaciju 15-20 % što odgovara i afrikancima jer oni ne mogu da prehrane svoju decu. To je onda humana ekzekucija, a iskustva iz te oblasti sada treba da primeni najpre na ostalih 7 milijardi nesrećnika na čitavoj planeti.

  • Zaliv says:

   A prozori su od marmelade a vrata od chokolade... ajmo sherpica i mlati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u