Др НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО: Ево шта су нам Кинези рекли „у четири ока“

Dr NESTOROVIĆ OTKRIO: Evo šta su nam Kinezi rekli „u četiri oka“

11 maja 2020

Pulmolog dr Branimir Nestorović izjavio je večeras da je dolazak kineskih stručnjaka u Srbiju bio od velikog značaja, jer su nam, kako je naveo, oni rekli ono što ne piše u knjigama – u četiri oka.

Nestorović je gostujući u emisiji „Ćirilica“ rekao da je njihov predlog bio otvaranje kovid bolnica, poput one na Beogradskom sajmu.„Oni su nam rekli da nema lečenja kod kuće“, otkrio je doktor.

Drugi je, prema njegovim rečima, preporuka da ne dajemo antivirusne lekove, već da dajemo hlorokin.

I treća stvar, kako navodi, ali ne manje bitna, je da, dok su Kinezi bili u Srbiji, mi smo materijal dobijali u kratkom vremenskom periodu jer su oni poručivali sve što treba.

KOMENTARI4 komentara

 1. Tasa says:

  Produvao si ti odavno ! Poznato je da oni proizvode bofl robu ! Ono što je dobro, čuvaju za njih, tj. održanje vlasti! Došli uz pompu, a otišli nečujno!

  • Zaliv says:

   Sta li ti duvas sreco? Moras to da menjas nije ti dobro od toga! I tebi se "javlja" da su otisli? Ja ih video danas i ne idu dok ima novih zarazenih. Idi sad lupaj u serpicu sreco

 2. Uzgojivač says:

  Hlorokin je hlor+kinin. Hlora imamo u hlorisanoj vodi a kinin u apoteci, pa onda na zdravlje. Kinin je lek protiv malarije, po čemu je poznata vakcina billy -jeva kojom je vakcinisao afričku decu da ne dobiju malaraji a da im pri tom smanji populaciju 15-20 % što odgovara i afrikancima jer oni ne mogu da prehrane svoju decu. To je onda humana ekzekucija, a iskustva iz te oblasti sada treba da primeni najpre na ostalih 7 milijardi nesrećnika na čitavoj planeti.

  • Zaliv says:

   A prozori su od marmelade a vrata od chokolade... ajmo sherpica i mlati

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *