Др СТОЈКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО И ШОКИРАО ЈАВНОСТ: „Лек против КОРОНАВИРУСА постоји! Већ је доказано да лечи!“

Dr STOJKOVIĆ SE OGLASIO I ŠOKIRAO JAVNOST: „Lek protiv KORONAVIRUSA postoji! Već je dokazano da leči!“

21 marta 2020

Poznati srpski genetičar dr Miodrag Stojković oglasio se na Tviteru po pitanju leka za virus korona, rečima koje bude mnogo nade.

– Posle kineskih i naučnici iz Francuske tvrde da lek protiv malarije (hydroxychloroquine) kod 70% pacijenata obolelih od COVID-19 dovodi do izlečenjaposle 6 dana terapije.

Kod pacijenata koji su dodatno tretirani antibiotikom (azithromycin) uspešnost je 100% – napisao je Stojković na Tviteru.

KOMENTARI68 komentara

 1. Miraš says:

  Dobra vest. U kojim količinama se ti lekovi proizvode u svetu i u kojim zemljama se proizvode? Najverovatnije biće vremenska trka. S jedne strane je virus koji se širi stvarajući sve veći broj bolesnika, a s druge strane je proizvodnja lekova koja verovatno treba da poraste da bi blagovremeno i u odgovarajućim količinama stizala u bolnice. Zatim može da bude razlike do kojih zemalja će brže stizati lekovi, a do kojih sporije.

 2. Velika Metla says:

  Ova manipulacija u vezi "korona virusa" je podmetačina judejska,preko SZO (svetska zdravstvena organizacija),i ništa drugo.Pogledajte link na NET-u, "Marija Stojaković,PANDEMIJA- VIRUSNI MARKETING",i sve će vam biti jasno o kakvoj se manipulaciji i lažima radi. Ukoliko ga,naravno,demokrate nisu već skinule sa NET-a. Ja fa imam na telefonu.

  • Svetozar says:

   Kod mene je dijagnostikovan COVID-19, sva sreća nemam tegobe, ali sedim sam u stanu jer sam porodicu poslao kod brata. Pošto je ovo ništa i koronavirus ne postoji kao što kažeš, pozivam te da dodjes ispred moje zgrade i da se 3 puta izljubimo kao pravi Srbi. Ako si zanteresovan, odgovori mi pa ću ti poslati moj telefon ili mejl.

   • Velika Metla says:

    Virus imena "korona" postoji u prirodi naravno,ima ga u nekih 0,2 promila,i nije opasan po čoveka,i ja ne negiram postojanje toga virusa,nego negiram zloupotrebu koja se sprovodi nad narodima. Laž.

    • Miraš says:

     "RUSKE SLUŽBE OTKRILE TAJNU: Evo ko stoji iza svih epidemija i pandemija i zašto (VIDEO)" Pronađite ovaj tekst i odslušajte video, ima i prevod na srpski. Materijal je ozbiljan, ali ima i jedan smešan deo. U jednom delu tog videa pojavljuje se naš poznanik Bler sa zadatkom da pokupi mrtvu ticu od vlasti Australije. Čudno, zar ne? Štos je u tome da su u Australiji otkrili da ona ima čip sa virusima. Znači farmakomafijaši proučavaju i kuda sve ptice lete te nas truju i uz pomoć ptica, da bi nas zatim lečili njihovim vakcinama.

     • Velika Metla says:

      Miraš,znači šta "korončica" ne satre ptice će da dokrajče? Sada ćemo opet od ptica da bežimo. Evo mi nekoliko vrabaca na terasi,GOTOV SAM . Još samo da mi hećimi ustanove da imam "koronu" i da ću dobiti krila. Kud će veće sreće?::::)))))

      • Miraš says:

       Ne ubijaju nas ptice, nego farmakomafija koja koristi i ptice da nas zarazi. To su razvili kao crni najgori biznis. Odslušaj taj video pa komentariši.

    • Svetozar says:

     Ti svoje "JA SAM U PRAVU" ne smeš da dokažeš i da dodješ do moje zgrade. Ako koronavirus nije opasan, što ga se plašiš? Baš si metla

     • Velika Metla says:

      Svetozar,za mene sam u pravu,za ostale me ne zanima,niti bilo koga teram da mi veruje. Imam pravo na svoje mišljenje i stav. Za ostali tvoj tekst,smešan si.

     • persida says:

      Svetozare, imas neke psiholoske probleme kad insistiras da te neko ljubi, a koronu koristis samo kao izgovor? BljAK. Sada, kada si porodicu smestio kod brata, pozivas muskarca u svoj stan da se sa njim ljubis.

    • Miraš says:

     Čini mi se da 1918 godinu u Španiji pominju kao godinu prvog masovnog trovanja i ubijanja vakcinama. Uglavnom njihov crni biznis razvijaju tako da veštački izazivaju epidemije i pandemije. Zatim nam prodaju njihove vakcine, ali te vakcine mogu da budu napravljene tako da obaraju naš imunitet. Vlasti igraju ulogu da vakcinaciju proglase obaveznom. Za razliku od dosadašnje prakse mi smo u samoizolaciji, sa nadom da nam vakcine neće ni trebati. ... Ova gore vest jeste dobra i daj Bože da je tačna jer govori o poznatim lekovima koji su dugo u upotrebi i zna se da nemaju štetne posledice po zdravlje ljudi.

   • RASPUCHIN says:

    Ako ste poslali porodicu kod brata , tek kada Vam je postavljena dijagnoza , postoji velika mogućnost da ste zarazili i porodicu a i brata i njegovu porodicu. Nisam medicinske struke ali sam , nekada davno , učio u školi da je čovjek kliconoša i prije pojave simptoma. Koliko se sjećam skoro pa odmah nakon što je zaražen a , isto tako , je kliconoša neko vrijeme i nakon što se "izliječi". Nedavno sam napisao komentar u kom sam "razmišljao" na temu statistike a evo objaviše italijani brojeve koji pokazuju ko su žrtve i koliko su imale boleština pored Korone. Nekada se govorilo da je neko preminuo od POSLJEDICA gripa a da je imao neku tešku bolest a sada se govori samo da je "Korona" uzrok. Te "sitnice" u izvještavanju daju naslutiti da onaj kojem ste odgovorili razmišlja pravilno mada se drugačije izrazio. U ostalom , zar naš narod nije imao nekada pa i ne baš tako davno izreku : "Mart čisti škart". Malo je morbidno ali je i istinito.

    • Velika Metla says:

     Ma,piše gluposti. Pa i da jeste tako kako je napisao,naravno je da će doktori reći da je "korona",a NIKO,pa ni on sam,to ne može proveriti. A doktori će od straha da ne izgube radno mesto,ili "licencu" uraditi sve šta se od njih traži,postupiti po naređenju politikanata prodatih. Samo se pitam,kada ih je Vučić slagao,da li onda kada je rekao s osmehom "perite ruke tvrdim sapunom",ili sada kada je morao odraditi posao "elite"globalističke?

     • persida says:

      Odlicno, Srbi glupi da to shvate, gutaju, gutaju sta je servirano.

  • Anica says:

   Da mi objasnis kako se to od marketinskog trika stigne do groba 👏👏👏👏

   • persida says:

    Smrcu koju je bolesnik vec imao od neke druge bolesti, a koja je pripisana koroni, koja moze pogorsati stanje bolesnika ALI GA SAMA PO SEBI NE MOZE UBITI. Sve je namesteno, kao u demokratskim izborima. Ne pobedjuje onaj sa najvise glasova, nego onaj koji broji glasove. Kada saznamo ko odredjuje uzroke smrti kod tzv korona pacijenata, to ce biti kraj bajke o koroni. Oni koji iz svega ovoga budu imali KORISTI JESU I AUTORI TRENUTNE POZORISNE PREDSTAVE. Strpimo se jos malo, pa ce i budalama biti jasno.

  • Miša says:

   Što ne predloži svetskoj zdravstvenoj organizaciji??

 3. Velika Metla says:

  Jeste li primetili,nema više već dugo vremena onih famoznih "terorističkih" napada po Evropi? Izgleda da su teroristi zavoleli evropljane,pa neće više da ih "dinamitaju". Sada globalistima,čifutima,ne trebaju teroristi,nego im sada strah,paniku,manipulisanje s narodima obavlja "korona"! Hahahaha.,mene prevariti ne mogu.

  • Miraš says:

   Nije mi jasno šta je vama smešno. Širenje kovida jeste biološki terorizam, bez obzira što se on iz nekih uglova posmatranja može smatrati i slabim virusom gotovo bezazlenim. Znaju oni šta i kako ciljaju. Našli su Ahilovu petu > u prilično staroj Evropi čak sa bezazlenijim virusom ali koji se lako širi lako se može pogoditi mnogobrojna starija i prilično osetljiva grupa stanovništva. Time će postići kolaps zdravstvenih sistema u većini država EU i Evrope uopšteno. U razvijenoj EU do juče bilo je nezamislivo da ceo zdravstveni sistem neke zemlje nadje se u kolapsu, a sada ??? Virus se več prenosi i na Ameriku, a tek će se tamo raširiti. Po svoj prilic kovid če aktivno učestvovati u predizbornoj predsedničkoj kampanji, na strani Bajdena i Hitleri.

   • Velika Metla says:

    Miraš,tvoje je pravo da veruješ u judejske laži i podmetačine,a moje je pravo da ne verujem. Kraj razgovora po ovom pitanju.

    • Miraš says:

     Zašto bi Kinezi pa još i Iranci bili kako ti kažeš u službi "judejskih laži i podmetačina". Iran koliko je napadan od Izraela i Amerike pa da danas bude u službi tih koji ga napadaju?

     • Velika Metla says:

      Miraš,a jesi li pomislio možda pa da se pitaš sa ČIJE ADRESE dolaze informacije koje izveštavaju o "koroni" u Iranu? Pokazuju snimke,video klipove,a mediji su i dalje u rukama tkzv "duboke države". Isto su ovako pokazivali skladišta (neke objekte koji su mogli biti ko zna gde) koja su tobože Sadamova i Gadafijeva gde navodno kriju biloško i hemijsko oružje. Poenta mojih komentarluka je ta da ja medijima ama baš ništa ne verujem. Ne mogu dokazati da oni lažu,jer mi ništa dostupno nije,ali imam argimenata neoborivih da im NIŠTA ne verujem. Što se Kine tiče,ne poričem 100% da se nije neko trovanje desilo,nego podvlačim da je ta situacija u Kini iskorišćena od "elite" da bi uradili preko svojih slugu ovo šta rade.

      • Miraš says:

       "Coronavirus Updates in Iran: Recovered Patients Exceed 6,700" Ovo piše danas 20 marta Tasnim iranska novinska agencija. Dosad izlečenih 6.745. Za poslednja 24 časa od kovida u Iranu je umrlo 149 ljudi, ukupan broj umrlih je sada 1.433. Potvrdjeno je 1237 novih slučajeva ove bolesti, ukupno 19.644. Prenose i kakvo je stanje u Italiji. Inače Iran ima oko 80 miliona stanovnika.

     • persida says:

      Mirase, pa naivan si do krova. Zar mislis da nema Iranaca koji rade za Izrael, Rusa koji rade za Ameriku, Amerikanaca koji rade za Kinu. Ti si na nivou deteta od deset godina.

    • Miraš says:

     Niti golim okom vidimo viruse, niti vidimo zatvorena društva, ali s druge strane očigledno je da ODEE šENGEN, što zbog migranata što zbog covida.

   • persida says:

    Mirase, tebi je anglosaksonska propaganda zamracila mozak.

 4. Taki says:

  Pa odmah da se uvede ako je već dokazano ! Neki izađe Kon, Brnabićka i ostali i nek kažu šta treba da kažu !

  • Velika Metla says:

   Taj Kon je izjavio pre par godina da će u Srbiji da umre oko milion ljudi,ako se ne vakcinušu. Od 800 hiljada vakcina koje je država uvezla,i platila naravno od naših para,200 hiljada je vakcinisano. I nije umrlo milion ljudi. I sada treba da verujem ovome čifutu Konu??? NIKADA!

   • Miraš says:

    Halo? Čovek se zove Miodrag Stojković.

    • Velika Metla says:

     Miraš,Predrag Kon nema nikakve veze sa Miodragom Stojkovićem. Dva različita lika.

 5. Mikonos says:

  Smorili ste sa tim virusom

  • persida says:

   Ne smaramo mi nego oni koji lazu da virus hara i ubija ljude sto je cista budalastina. Evo, Svetozar se raspada o korone, a i dalje ziv, cak se svadja preko interneta.

   • Filip says:

    Ali je zato DEDA MICKO umro od koronavirusa! E perso al' si glupa-glup! Predstavljaš se kao žensko, a ustvari si muško. Znači moraš zajedno sa Svetozarom na pregled. Isti ste i ti, i Miraš, i Svetozar.

    • persida says:

     Opsednut is polovima, imas probleme identiteta? Ovde ne razgovaramo o tome, nego o trenutnoj situaciji u svetu, izazvanoj laznom pandemijom koju bankari i vladari koriste u svoje svrhe. A ti pljuckas po ljudima koje ne poznajes jer na TEMU TEKSTA NEMAS NISTA DA KAZES. Sedi, jedan. Nauci da razlikujes sadrzinu o kojoj se raspravlja od tvojih podmetacina na racun ucesnika rasprave.

     • Filip says:

      Jedini koji ima krizu identiteta si ti, jer si ti ovde jedini koji je bio muškog pola DEDA MICKO, pa si sad posta PERSIDA ženskog pola. A što se tiče podmetačina na račun učesnika rasprave, opet si ti prvi počeo napadajući MIRAŠA, koji je doduše isti kao ti. A ako ćemo o temi, imaš li neki dokument ili dokaz da iza ovoga svega sa koronavirusom stoje vladari i bankari? Ja nemam sliku bilo kog mrtvog iz Italije i tu sam pao sa svojim tvrdnjama, ali očekujem da ti svoje tvrdnje ko stoji iza svega ovoga potkrepiš nekim dokumentom ili slikom...ti si na potezu

      • persida says:

       Reci mi kojeg si pola stvarno, ako to vec hoces, pa da nastavimo razgovor, ali to nije tema ove rasprave pokrenute objavljenim tekstom. Ja ne verujem da si musko, nekakav Filip, ja te vidim kao zenskicu koja je nezadovoljena u ovoj noci. Ali, kako rekoh, to nije tema, a ako hoces moemo i o tome: KO SI TI FILIPINA? Dokazi da si musko. Ja tvrdim da nisi, jer da jesi, bila bi na Kosovu, a ne bi se prepucavala sa zenama na internetu.

       • Filip says:

        Istog sam pola kao ti, muskog. Na Kosovu sam bio, kad je trebalo i bicu opet ako zatreba. A pol necu menjati na komentarima kao ti da bi imao argument u raspravi.

        • persida says:

         Kad vec volis dokumentatrizam, daj nam podatke gde si to ratovao na Kosovu. Da nisi bio u onoj Slobinoj vojsci koja se kukavicki predala, a tu predaju potom proglasila za pobedu. Nadam se da si upucen da je posle vase 'pobede' na Kosovu, napravljen Bondstil, a Kosovo postalo jarosna polusamostalna drzava koja Srbiji uvaljuje noz u ledja kad god moze. Stvarno si uradio veliku stvar na Kosovu, sramoto srpska.

         • Filip says:

          Ja priznajem da sam na Kosovu izgubio, nisam rekao da sam pobedio. Samo sam rekao da sam ratovao i opet ću. Za razliku od tebe koji si se krio iza tastature i zenskog nadimka, a ustvari si muskarac. A to da li sam homoseksualac, pitaj....znaš ti već koga!

          • persida says:

           Raspitao sam se kod moje rodjake koja te poznaje i ona mi je potvrdila da si gej. Jesi li sad zadovoljan.

          • persida says:

           Lele, opet ces u boj, kakva muskarcina. Pre nego sto podjes, a ti ponesi rezervne gace.

        • persida says:

         Covece, imas homoseksualne potrebe, moras se obratiti na drugu adresu, ili potraziti psihologa. Zalutao si potpuno, umesto da komentarises temu teksta, ti tragas za polnim karakteristikama oni koji komentarisu. Ne mogu da verujem da moderator tolerise takve bolesnike.

        • persida says:

         Odakle poznajes tekstove izvesnog deda Micka, nisi nam dao izvor, takvih cinkarosa sam se nagledala jos u vremenu komunizma.

         • Filip says:

          Persida, evo tebe dok si bio Deda Micko...komentar isti kao sad što komentarišeš...hahahah...provaljen si, sad opet možeš da menjaš nadimak! https://www.intermagazin.rs/rusi-pod-hitno-menjaju-vojnu-doktrinu/

          • persida says:

           Znaci, ako dva coveka napisu slican komentar o necemu, onda to nisu dva coveka nego jedan covek. Prolupao si nacisto.

          • Filip says:

           Deda Micko, puko' si! Hahahahaha...pa ovde se nekoliko njih sprdalo sa tobom kad si promenio nadimak. Odavno si ti provaljen. Uskoro nastavljam sa tvojim komentarima dok si bio Deda Micko, sve dok se nisi osramotio. Do sada sam se bavio temama u vestima i tekstovima, a sad se bavim tobom i tvojom odvojenom ličnošću, jer si ti ovde koji vredja ljude, morališe, pravi se pametan, po tebi svi su glupi sem tebe...itd

          • persida says:

           A sta rece deda Micko o koroni, glavno si zaboravio.

      • persida says:

       Ma kakvi vladari iz senke, iza svega stoje Zivko Picula i zena mu Oblanda od tanke kore, iz Marinkove bare. Reci, da li ti ova verzija vise odgovara.

       • Filip says:

        Drugima trazis dokaze i slike, a ti imaš pravo da tvrdiš jer tobože to "svi znaju". E poremećeni, padaš sve više u svojim izlaganjima.

        • persida says:

         Gde sam napisala da "svi to znaju", navedi citat, pokvareni covece. Sta to svi znaju? Logicki je nezamislivo da svi ljudi nesto znaju, sta god to bilo. Opet si lose podmetnuo iz sorosevske kuhinje.

      • persida says:

       Daj mi link gde mogu da procitam komentare famoznog deda Micka. Ja to nisam nigde nasla, a ako ti to mozes da iskopas, reci za koga radis. Link, molim.

       • Filip says:

        Persida, evo tebe dok si bio Deda Micko...komentar isti kao sad što komentarišeš...hahahah...provaljen si, sad opet možeš da menjaš nadimak! https://www.intermagazin.rs/rusi-pod-hitno-menjaju-vojnu-doktrinu/

        • persida says:

         Radio si i verovatno radis i dalje za NVO, a ovde glumis rusofila. Idi begaj.

         • Filip says:

          Daleko sam od rusofila, a tebi pare od NVO ne želim da uzimam. Deda Micko, smisljaj novi nadimak

        • persida says:

         Izvesni deda Micko pre ko zna koliko vremena pisao nesto o ruskoj vojnoj doktrini, a to se, tvrdi Filipina, potpuno poklapa sa Persidinim komentarom na novostvorenu psihozu uzrokovanu korona virusom? Ne mogu da verujem kakve budale zaposljava Natasa Kandic. Ja sam o tebi saznala i to da si se nekada bavio "ljudskim pravima". To bese pre vise godina dok su od Sorosa jos stizale parice. Sada si verovatno presusio pa bi da bijes okolo. A posto si muskarcina prvoga reda, okomljujes se na starce i zene. Pravi vojnik.

         • Filip says:

          Eh Deda deda, persida ili samostalan! Kako ti je pravo ime ovde? Uskoro komentari pod ova tri nadimka potpuno identični...to si sve ti Deda!

      • persida says:

       Cuj ovo, ja sam napadala Mirasa, koji je isti kao i ja. Pa, sto onda ne napadnes Mirasa? Da li zato jer je lakse napasti zenu, hrabri junace? I jos nesto sto je neresiv problem za tvoj mali mozak: zasto bih napadala nekoga koji izlaze iste ili slicne ideje poput mojih. Shvatas li da si upao u zivo blato?

       • Filip says:

        Ti si musko, a Miraš je zensko. Oboje imate isti problem, lazno se predstavljate. Isti ste jer ste zatucani i sirovi, a ideje su vam razlicite. Sa zatucanima i sirovinama slabo komuniciram.

        • persida says:

         Kako to slabo komuniciras kad smo ti opsesija? Zasto nam se uopste obracas ako sa takvima slabo komuniciras, kapiras koliko si nepovezan, ne mozes da sastavis dve logicne recenice, a hteo bi da budes medijska zvezda.

    • persida says:

     Ti si sorosevski provokator, budaletina prvoga reda.

     • Filip says:

      Sad vredjas, menjas temu, samo da se ne prica o tome ko si bio na i pod kojim imenom si komentarisao. E deda, deda

      • persida says:

       Saznao sam o tebi da si gej i da si radio za NVO. Mozes posle toga da se potpisujes i sa baba Zivana, meni je svejedno.

 6. Djoka says:

  Ko zna sta ti imas i gde ? Imali smo velike boginje koje su stvarno posast, a ne ova korona, pa mismo pravili fasisticki policijski cas. Svinjski virus je bio mnogo gori, milijardu obolelih i nije bilo policiskih casova, a sada su se jevreji osilili, a i jos vise drzava porobili, odnosno vlasti, pa moze im se preko poslusnika, sto god im se hoce. Verovatno je ovo vezbanka za dolazak njihovog mesije, a nama znan kao antihrist !

  • Velika Metla says:

   Đoka,vlasti nisu morali porobljavati,jer su ih postavili da bi upravo ovo radili šta i rade. Isprali ljudima mozak preko tih na vlasti potpuno. Srećom ne svima.

 7. petrovgrad says:

  Ne bi da cenim struku Dr.Stojkovića, ali mi nešto tu ne štima. Kada bi neko otkrio efikasan lek protiv Korone virusa dobio bi Nobelovu nagradu.Ovaj poznati stručnjak sve više mi liči na onog ministra finasija Krstića, koga su prikazivali kao Nikolu Teslu i od jednom je ispario. Ja verujem onim medicinskim stručnjacima sa preko 20 godina iskustva i prakse. Sama diploma je osnov. Praksa potvrdjuje ili demantuje. Čista teorija je utopija. Dodji majstore u Srbiju i pomozi majčici Srbiji a ne da se dopisuješ mrežama, kao Ja koji pojma nemam o medicini. Dodji i potvrdi svoje naučno znanje u praksi, ili radi kao neki tehničar u nekoj labaratoriji na zapadu da preživiš.Zna zapad da tvoje znanje bez prakse ne vredi ništa. Imaju oni takvih na kilo. Majstore predloži i sprovedi rešenje koje daje rezultate.

  • O tempora o mores says:

   Aj se prvo malo obavesti o onome šta komentariišeš da ne bi lupeta gluposti kao što si se sada nalupetao

 8. petrovgrad says:

  Sve je tacno sto je napisao, ocu da kazem sto je preneo sto drugi objavljuju. Ova vest je ohrabrujuca. No majstore kude si ti u toj prici. Sta kazu tvoji naucni radovi. Ja pre svega to ocekujem od ovog proslavljenog naucnika, a ne da prenosi misljenja drugih, mada i to nije lose, da nas neko o tome izvestava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *