ДРАГОСЛАВ БОКАН ТВРДИ: „У току је велико буђење Срба“ (ВИДЕО)

ДРАГОСЛАВ БОКАН ТВРДИ: „У току је велико буђење Срба“ (ВИДЕО)

9 фебруара 2020

Гост емисије “ А ШТА ВИ МИСЛИТЕ“ аутора и водитеља Ратка Дмитровића, био је Драгослав Бокан.

Бокан у интервјуу тврди да је почело велико буђење Срба и такође да је на међународној политичкој сцени дошло до велике промене која одговара Србима.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕО РАЗГОВОР:

(Интермагазин)

KOMENTARI8 коментара

 1. Cp6a says:

  Жив нам био Драгославе! Драго ми је да те слушам.

 2. Gagi says:

  Bokan je jedan od onih malobrojnih cije je mesto rezevisano pod onom Srpskom sljivom. Tesko da ce Srbi uspeti da preteknu, ovog puta cemo stradati iznutra od moralnih nakaza i prevarantskog olosa. Nazalost, u Srba je stvoren takav politicki system koji kavaljerski stimulise sve negativne pojave i moralne gadosti. Narcisoidne ale svakodnevno uzimaju danak od ovog naroda i planski ga guraju sve dublje u besmisao zivota. Srbija je oteta odavno Srpskom narodu, sada smo nemi posmatraci finalizacije tog projekta. Ovakvih ljudi kao Dragoslav je malo da bi mogli bilo sta da promene, ipak, veliko mu HVALA ako je uspeo da bar nekom probudi razmisljanje i savest.

  • Rafmanjinov says:

   Ако остане толико Срба да стану под једну шљиву, других неће бити, Слава Господу Драгослав Бокан, није једини, који овако размишља, ако неко није затуиљен у медијима, не значи да нас нема, жив пример је Српски народ у Црној Гори. Тиха вода, брег рони. У сваком случају, време ради за нас.

  • DJovan says:

   Неки са чак и вређају због похвале Бокану и ту се одмах види сва беда већине, нажалост српског рода, баш већине, а сви знамо да је јако мало оних равних Бокану, него ја оћу да кажам нешто друго и најопасније по нас: Сви у бившој Југославији оптужују управо мад Србе да смо починили злочон геноцида према њима; Хрвати, Муслимани,Македонци и напокон црногорци, па људи они сваки дан пишу и говоре јавно да смо починили геницид над њима, а српска власт углавном ћути и ни са истином не узвраћа на њихове лажи и тако свесно или несвесно претвара њихову лаж у истину, јер оно лукаво и подло примењуји Гебелсову доктрину, да више пута поновљена лаж, добија снагу истине, а наша држава држи су доследно Мулошевићевр доктрине; истина ће кад тад испливати нс виделп, тако свесрдно помажемо непријатељима да лаж претворе у истину, због чега то чино наш државни ВРХ, изгледа да је поново залуђеност државна са стварањем неког новог братства - заједништва, које само види власт и вуче над све дубље у пропаст. Чињеница да Срби не смију олошу људском рећи да је олош, изузев ако није Србин, говори јасно да је наше државно вођство прохватило подређени положај, а то је крсјњи циљ непријатеља наших дс нас униште.

   • Nikolakrajinalondon says:

    Kao da ste mene pitali sta treba napisati

 3. deda mraz says:

  Ovo je sad opasna situacija jer prvi put od 1945 god. Srbi nisu pod kontrolom komunistickog sljama i ne znaju sta ih je snaslo jer veliki srbi koji su nas unistili su komunisticki sljam kao sto su djukanovic,draskovic,vucic,seselj,milosevic a to je bila samo komunisticka agentura

 4. Косовац says:

  Поштовани Драгослав Бокан је увек причао добро, а овог пута ме је одушевио изразом „Екстремни антисрбин Стамболић“. Наравно израз је тачан.

 5. Љиљана Ћуић says:

  Дај Боже да је тако. Чекам време у ком ће сви људи желети да су Срби Србин је међу другим људима као планина међу брдима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u