ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Претучени познати адвокат и судија, ХУЛИГАНИ ИХ УДАРАЛИ СТОЛИЦАМА У KАФИЋУ

ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Претучени познати адвокат и судија, ХУЛИГАНИ ИХ УДАРАЛИ СТОЛИЦАМА У KАФИЋУ

15 маја 2020

Група хулигана претукла је око поноћи познатог адвоката Горана Петронијевића и судију у пензији Новицу Пековића.

Нападачи су у башти једног кафића у Његошевој улици, без повода физички насрнули на 60-годишњег адвоката и 70-годишњег судију.

Том приликом хулигани су тукли и шутирали два човека, а затим су их ударали столицама. Пековић и Петронијевић су превезени у Ургентни центар, где су им констатоване тешке повреде.

Полиција у сарадњи са Тузилаштвом ради на идентификацији хулигана и утврђивању свих околности напада на два човека.

KOMENTARI7 коментара

 1. persida says:

  Srbi, ne volite da ratujete, a zivoti vasi i vase dece su u torbi, svakoga trena. Mir u kojem zivite gori je od rata deset puta. Nestajete necasno, bez dostojanstva, kao kukavice, kao gnjide. Zar od srpskoga cojstva nije ostalo nista, zar smo stvarno najljigaviji narod na planeti koji voli svakoga osim samoga sebe?

 2. Cp6a says:

  Сваког ко имало заступа србске интересе ово чека. То је порука. Зато овакве ствари не треба да решава Полиција и Тужилаштво, него јендек, кутер или дунавске рибе.

  • Za Srbiju says:

   Baš tako. Ovo nisu slučajni huligani, već isplanirano nasilje. Rodoljube terorišu na razne načine, a izdajničko zlo i fukara šeta slobodno.

 3. kk says:

  kako znate da su huligani? kako znate da nisu ostecena strana? vi ne znate za raznorazne sprege advokata i sudija, dilove u kojima strana koja ima veze i para, sve moze?

 4. Риста says:

  Па како да кажем...ипак мени није довољна медијска дефиниција хулигана која каже да су хулигани они који туку судије и адвокате. Ми смо данас транспарентни адвокати, судије и медији и све је данас транспарентно, прагматично и демократски па и хулигани. Пре бих рекао да је неком пуко филм због кварности адвоката и судија, али кажем, нема довољно информација а тешко да ће их и бити. Зато задржавам свој први утисак. "Свако добије по својој заслузи". Није то много кварније мишљење од медијског системског мишљења подмукло пласираног кроз овај чланак. Сви имамо једнака права а из тога произилази логичан закључак да би једнака истина као ова горе у тексту, била и истина на пример "Племенити младићи изломили хулигане". Ја бих написао исти коментар. По закону, нико није крив док се не докаже кривица. Али медији узимају право да доносе пресуду пре закона. А бар пола адвоката и бар трећина судија су већи хулигани од хулигана. Проверено, мин њет! Када ту додаш исти проценат лекара, милицајаца, администр. радника...хулигани су једнака штета. Хаос за обичног човека, брате.

 5. Zorana says:

  Kod nas nema nevinih ni sudija ni advokata ni tuzilaca. Nema.

  • Filip says:

   To si u pravu, u Hrvatskoj niko nije nevin, sve sami kriminalci ili ustaše koljači!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u