ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Претучени познати адвокат и судија, ХУЛИГАНИ ИХ УДАРАЛИ СТОЛИЦАМА У KАФИЋУ

DRAMA U CENTRU BEOGRADA! Pretučeni poznati advokat i sudija, HULIGANI IH UDARALI STOLICAMA U KAFIĆU

15 maja 2020

Grupa huligana pretukla je oko ponoći poznatog advokata Gorana Petronijevića i sudiju u penziji Novicu Pekovića.

Napadači su u bašti jednog kafića u Njegoševoj ulici, bez povoda fizički nasrnuli na 60-godišnjeg advokata i 70-godišnjeg sudiju.

Tom prilikom huligani su tukli i šutirali dva čoveka, a zatim su ih udarali stolicama. Peković i Petronijević su prevezeni u Urgentni centar, gde su im konstatovane teške povrede.

Policija u saradnji sa Tuzilaštvom radi na identifikaciji huligana i utvrđivanju svih okolnosti napada na dva čoveka.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Srbi, ne volite da ratujete, a zivoti vasi i vase dece su u torbi, svakoga trena. Mir u kojem zivite gori je od rata deset puta. Nestajete necasno, bez dostojanstva, kao kukavice, kao gnjide. Zar od srpskoga cojstva nije ostalo nista, zar smo stvarno najljigaviji narod na planeti koji voli svakoga osim samoga sebe?

 2. Cp6a says:

  Svakog ko imalo zastupa srbske interese ovo čeka. To je poruka. Zato ovakve stvari ne treba da rešava Policija i Tužilaštvo, nego jendek, kuter ili dunavske ribe.

  • Za Srbiju says:

   Baš tako. Ovo nisu slučajni huligani, već isplanirano nasilje. Rodoljube terorišu na razne načine, a izdajničko zlo i fukara šeta slobodno.

 3. kk says:

  kako znate da su huligani? kako znate da nisu ostecena strana? vi ne znate za raznorazne sprege advokata i sudija, dilove u kojima strana koja ima veze i para, sve moze?

 4. Rista says:

  Pa kako da kažem...ipak meni nije dovoljna medijska definicija huligana koja kaže da su huligani oni koji tuku sudije i advokate. Mi smo danas transparentni advokati, sudije i mediji i sve je danas transparentno, pragmatično i demokratski pa i huligani. Pre bih rekao da je nekom puko film zbog kvarnosti advokata i sudija, ali kažem, nema dovoljno informacija a teško da će ih i biti. Zato zadržavam svoj prvi utisak. "Svako dobije po svojoj zasluzi". Nije to mnogo kvarnije mišljenje od medijskog sistemskog mišljenja podmuklo plasiranog kroz ovaj članak. Svi imamo jednaka prava a iz toga proizilazi logičan zaključak da bi jednaka istina kao ova gore u tekstu, bila i istina na primer "Plemeniti mladići izlomili huligane". Ja bih napisao isti komentar. Po zakonu, niko nije kriv dok se ne dokaže krivica. Ali mediji uzimaju pravo da donose presudu pre zakona. A bar pola advokata i bar trećina sudija su veći huligani od huligana. Provereno, min njet! Kada tu dodaš isti procenat lekara, milicajaca, administr. radnika...huligani su jednaka šteta. Haos za običnog čoveka, brate.

 5. Zorana says:

  Kod nas nema nevinih ni sudija ni advokata ni tuzilaca. Nema.

  • Filip says:

   To si u pravu, u Hrvatskoj niko nije nevin, sve sami kriminalci ili ustaše koljači!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *