ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: ИД спрема напад на Србију, а све са једним циљем! ЕВО КАДА СЕ ОЧЕКУЈЕ КРВОПРОЛИЋЕ

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: ИД спрема напад на Србију, а све са једним циљем! ЕВО КАДА СЕ ОЧЕКУЈЕ КРВОПРОЛИЋЕ

7 августа 2018

Терористи ИД имају најмање 46 активних ћелија у Босни и Херцеговини и на Косову и Метохији.

Из тих ћелија џихадисти сваког тренутка могу да нападну Републику Српску и централни део Србије.

Ово су драматични подаци руских обавештајних служби, који су недавно достављени нашим државним органима.Према тим информацијама на територији БиХ и Косова и Метохије налазе се на стотине „терориста спавача“ који увелико спремају нападе на Србе. Циљ исламиста је да направе „балкански калифат“, односно исламску државу на Балкану?!

Према речима добро обавештених извора, терористи долазе у БиХ и на Косово као миганти и јако их је тешко открити.

– Оперативна сазнања руских служби кажу да у БиХ и на Косову у овом тренутку постоји 46 активних ћелија спремних да у сваком тренутку нападну. Њихови први циљеви су РС и Србија… – преноси извор.

Стручњак за тероризам Џевад Галијашевић, коментаришући ове наводе, оцењује да изрежирана мигрантска криза представља механизам обнављања терористичких потенцијала на Балкану.

– Овај усмеравани процес служи за нову масовну мобилизацију терориста и обезбеђује им смештај под азилантским статусом. Терористи имају ратно искуство стечено на Блиском истоку, фанатизам и верски радикализам. Зато мигранти не представљају хуманитарно питање, него велики безбедносни проблем. Они су нови инструмент западних сила припремљен против српских и руских интереса на Балкану – објашњава Галијашевић.

Безбедносни стручњак Милан Петрић каже да није никаква тајна да постоје исламски центри који регрутују младе и незреле особе, па их транспортују на ратишта.

– Ти центри су наводно едукативног карактера. Међутим, чим људе шаљу у ратове, види се да су они обучавани да гину. Људе су транспортовали у Сирију и остале државе у којима је углавном ИД имао упоришта. Њихов задатак је био само да погину и ништа више. Они који нису погинули сада се враћају у Европу, па и у БиХ и у Србију, односно на Косово – закључује Петрић.

(Информер)

KOMENTARI8 коментара

 1. Velika Metla says:

  Претходница "дубоке државе"под плаштом исламиста се спрема да напада Србе? Ништа ново! И сада народ треба да буде глуп па да мисли да је ова наци-америчка хорда звана "исис"толико јака да јој управо наци-америка не може ништа? Кога то праве ббудалама наци-американци? Свако ко траву не пасе зна да је "исис"наци-америчка сервисна служба!

 2. Karital says:

  Još jedan dodatni problem za Srbiju.

  • Strahinja says:

   Ti si problem broj jedan ustasoidni shizmatiku !!!

 3. Nina says:

  Dezinformer je suviše providan i još više odvratan sa čestim nastupima da je taj medij na prvoj liniji sa ruskim obaveštajnim službama. Cilj vučićevaca je zastrašiti narod da bi lakše progutao kapitulaciju domaćeg vrha.

  • test01 says:

   tako je Nina. Ova vlast je i postavljena od strane zapada sa tim ciljem. vucic ce dovesti Srbiju do potpunog nestanka ako ostane na vlasti.

   • rajkoo says:

    Cista istina, najkraca i konkretna.

  • Za Srbiju says:

   Biće najmanje dva fronta. Jedan je muslimanski (islamisti, šiptari i bošnjaci), a drugi je hrvacki. Nije slučajno da im zapad, svima navedenim, toleriše nacizam i fanatizam.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u