ЏЕЈМС МАТИС ПОРУЧИО: Америка и Црна Гора се боре раме уз раме против Русије

DŽEJMS MATIS PORUČIO: Amerika i Crna Gora se bore rame uz rame protiv Rusije

28 februara 2018

Američki ministar odbrane Džejms Matis izjavio je da se SAD i Crna Gora, kao i druge članice NATO-a, suprotstavljaju Rusiji „rame uz rame“.

U obraćanju crnogorskom ministru odbrane Predragu Boškoviću, Matis je rekao da se Amerika ponosi time što ima Crnu Goru kao saveznika u borbi za opštu bezbednost.

„Toj borbi se suprotstavlja Rusija, koja pokušava silom da prekroji međunarodne granice i koristi pravo veta“, istakao je on.

Kako prenosi Sputnjik, Matis je precizirao da Rusija to radi posebno kada je reč o usvajanju odluka u Evropi o pitanjima diplomatije, ekonomije i bezbednosti.

KOMENTARI8 komentara

 1. Beli Orao says:

  Vauuuu vas i montenegrina dvesta miliona i pesto hiljada ,slobodno na Rusiju rame uz rame !!! Ko je s vama rame uz rame toga ste trošili ko topovsko meso a vi zlotvori se snimali postrani !!! Bravo Montenegrini imate pravog partnera samo naprijed!!!

 2. Barakuda says:

  Ako je Americi potrebna Crna Gora u ratu sa Rusijom, neka joj Bog pomogne....

 3. Miraš says:

  U Poljskoj,u baltičkim državicama, u Hrvatskoj, u Ukrajini, u Crnoj Gori, svuda i na svakom mestu rade na okupljanju topovskog mesa za američku borbu protiv Rusije.

 4. Miki says:

  Ranije su Crnogorci govorili ,nas i Rusa 150,5 miliona sada kazu nasi Amerikanaca 350,5 miliona,a sutra ce morati reci nas i Kineza 1200,5 miliona.Jada od naroda,cast izuzecima

 5. Batina says:

  Ha, ha ,ha, mars bijesna psino.

 6. Ilija Krneta says:

  crnoj gori nije potreban nato nego mile dukanovic sa svojim kumunjsrama udara na rusiju ko i tita sto je radijo rusja treba da objavi rat kumunjarama na balkanu

  • Zaharije Serak says:

   Ja bih objavio rat nepismenim,ako mogu.

 7. Sasa S says:

  Spektakularno rukovodstvo male,pogotovo vojnicki slabasne CG... ako se malo promeni ravnoteza snaga u svetu ljubice skute Rusko Kineske osovine al bojim se bice kasno....jadna li je ova Milova nacija.........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *