ЕЛИМИНАЦИЈА У 30 СЕКУНДИ: Руске специјалне снаге уништавају терористе (ВИДЕО)

ЕЛИМИНАЦИЈА У 30 СЕКУНДИ: Руске специјалне снаге уништавају терористе (ВИДЕО)

27 фебруара 2020

Министарство одбране Русије је објавило видео-снимак на коме се види како припадници руских Снага за специјалне операције (ССО) ликвидирају терористе.

На видео-снимку од 30 секунди приказани су кадрови на којима борци ССО елиминишу терористе из снајперских пушака (видео је снимљен помоћу уређаја за ноћно осматрање), а у гранатирању уништавају и возило терориста.Где, када и у којим условима је видео-снимак настао није познато.

Подсетимо, у Русији се 27. фебруара обележава Дан ССО. Овај празник је утврђен председничким указом од 26. фебруара 2015. године.

За седам година постојања, 11 војника из те војне јединице добило је највише државно признање – титулу Хероја Руске Федерације.

KOMENTARI3 коментара

 1. persida says:

  A kako bi bilo da dodju 60 sekundi na Kosovo. Al ne da Jevrejin Putin.

 2. M says:

  Nedavno su neki ruski specijalci poginuli!Ako su bili specijalci,vjerovatno ih nisu ubili slučajno naišli diletanti!Nego bolji specijalci od njih,vjerovatno turski,vjerovatno po USA-Zapadnom standardu profesionalizma!Pošto ni USA-Zapad-Turci nisu svemirci,vjerovatno imaju suvremenu organizaciju,opremu i profesionalizam!Vjerovatno integrirani!Vjerovatno USA dronovi permanentno snimaju-znaju sve što se događa u Siriji,ili na bojištu,pa i do u detalja!Vjerovatno su pratili i neprestano locirali poginule ruske specijalce,i onda ih nije bilo teško ubiti!Na ovaj ili onaj način!Tako će isto proći i slijedeći Ruski specijalci bez obzira na obučenost i opremu,ako ne budu i oni dio ruskog integriranog ratišta,a to znači kompletnog!I prije cca godinu dana je poginulo u jednoj bitci nekoliko stotina ruskih plaćenika,a da nije poginuo nijedan USA vojnik,jednostavno zato jer su USA vojnici bili dio USA integralnog ratišta,locirali su ruske vojnike,označili ih i pozvali tvoje zrakoplovstvo da dođe i izdegeneči ih,što su oni i učinili!A Rusi su svoje bogece poslali izvan svog integriranog ratišta,bez protuzračne obrane,bez vlastite zračne podrške,nego kao glinene golubove!A to nije dovoljno,bez obzira kako su obučeni i kakve puške imaju!Nadam se da Rusi iz toga izvlače zaključke,doduše sporo,jer su i ovi sad jednako glupo poginuli!Ali da ovi itd.budući, neće!Nego da će i oni biti dobro obučeni,s dobrim osobnim i pratećim naoružanjem,i uklopljeni u rusko integralno ratište, podržani kompletnom podrškom,a ne poslani kao glineni golubovi do sada!Još su mušketiri skužili da su jači kad igraju svi za jednoga i jedan za sve!Prošlo je vrijeme kad pijani stražar spava na straži,a tamo netko drugi za njega dobija rat!

  • mlanm says:

   To je igra na sve ili nista, u svojoj genezi, ne mozes ici u rat i kao ne ici. Odvajkada znano da kada krenes krenu svi i imaju svoj dio odgovornosti za cinjenje ili necinjenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u