ЕНГЛЕЗИ ТВРДЕ: Руси су хтели да баце атомску бомбу на Лондон!

ЕНГЛЕЗИ ТВРДЕ: Руси су хтели да баце атомску бомбу на Лондон!

25 октобра 2015

nuclear-bomb-explosion 456Британски лист „Индепендент“ објавио је сензационалну причу како је Совјетски Савез 1954. године планирао да баци три атомске бомбе на Лондон

Овај „паклени плат“ Совјета открио је тада Вилијам Пени, експерт за атомском наоружање, које је те године послао руком написано упозорење државном врху, у којем тврди да зна чак и на које три места су „комунисти“ спремали нападе.

По њему, било је предвиђено да атмоске бомбе експлодирају у Кројдону, јужном делу Лондона, Аксбриџу на западу и у Ромфорду на истоку града.

– Уместо да баце, рецимо, 32 бомбе на цео Лондон, они ће искористити три-четири, али веома разорне, које ће направити тоталну катастрофу – стоји у писму које је написао Вилијам Пени.

Шта се догодило па су Совјети одустали од тог „плана“, остаје загонетка. Углавном, те 1954. године на челу моћног СССР био је Никита Хрушчов.

KOMENTARI8 коментара

 1. triglav says:

  plan još uvjek postoji. bombe nisu pale samo zbog toga, što još nije došlo do rata.

 2. Milos says:

  Cercil je 1945 trazio od amerikanaca da bace atomke na SSSR

 3. Aleks says:

  Sve njih neko napada jadnike a svugde i u svakom tiranizmi jih ima da jih nisu možda i crnci hteli gađat atomskom pa su jih porobili i tretirali ko stoku preprodavali...

 4. Apis says:

  DA SU BACILI TE BOMBE NA LONDON, VISE BI LJUDI SPASILI NEGO POBILI! JEDAN ENGLEZ MANJE ZNACI VISE MIRA, MANJE BEDE, SUZA I KRVI SIROM SVETA.

 5. s@ša says:

  Nikada nije kasno ima još vremena :-)

 6. Krajisnik says:

  Braco rusi sta cekate? Odapinji! Apis slazem se sa tobom 100%

 7. MickoNY says:

  Rusi su jos onda znali odakle potice najvece zlo na planeti zemlji...danas svi to znamo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u