ЕНГЛЕЗИ ТВРДЕ: Руси су хтели да баце атомску бомбу на Лондон!

ENGLEZI TVRDE: Rusi su hteli da bace atomsku bombu na London!

25 oktobra 2015

nuclear-bomb-explosion 456Britanski list „Independent“ objavio je senzacionalnu priču kako je Sovjetski Savez 1954. godine planirao da baci tri atomske bombe na London

Ovaj „pakleni plat“ Sovjeta otkrio je tada Vilijam Peni, ekspert za atomskom naoružanje, koje je te godine poslao rukom napisano upozorenje državnom vrhu, u kojem tvrdi da zna čak i na koje tri mesta su „komunisti“ spremali napade.

Po njemu, bilo je predviđeno da atmoske bombe eksplodiraju u Krojdonu, južnom delu Londona, Aksbridžu na zapadu i u Romfordu na istoku grada.

– Umesto da bace, recimo, 32 bombe na ceo London, oni će iskoristiti tri-četiri, ali veoma razorne, koje će napraviti totalnu katastrofu – stoji u pismu koje je napisao Vilijam Peni.

Šta se dogodilo pa su Sovjeti odustali od tog „plana“, ostaje zagonetka. Uglavnom, te 1954. godine na čelu moćnog SSSR bio je Nikita Hruščov.

KOMENTARI8 komentara

 1. triglav says:

  plan još uvjek postoji. bombe nisu pale samo zbog toga, što još nije došlo do rata.

 2. Milos says:

  Cercil je 1945 trazio od amerikanaca da bace atomke na SSSR

 3. Batina says:

  Steta.

 4. Aleks says:

  Sve njih neko napada jadnike a svugde i u svakom tiranizmi jih ima da jih nisu možda i crnci hteli gađat atomskom pa su jih porobili i tretirali ko stoku preprodavali...

 5. Apis says:

  DA SU BACILI TE BOMBE NA LONDON, VISE BI LJUDI SPASILI NEGO POBILI! JEDAN ENGLEZ MANJE ZNACI VISE MIRA, MANJE BEDE, SUZA I KRVI SIROM SVETA.

 6. s@ša says:

  Nikada nije kasno ima još vremena :-)

 7. Krajisnik says:

  Braco rusi sta cekate? Odapinji! Apis slazem se sa tobom 100%

 8. MickoNY says:

  Rusi su jos onda znali odakle potice najvece zlo na planeti zemlji...danas svi to znamo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *