ENGLEZI U PANICI: Zaustavite Putina, taj čovek je lud! Poslaće rusku armiju na Krim, izazvaće 3. svetski rat

ENGLEZI U PANICI: Zaustavite Putina, taj čovek je lud! Poslaće rusku armiju na Krim, izazvaće 3. svetski rat

1 marta 2014

Vladimir Putin 55547Situacija oko Krima poprima dramatične obrise, a reakcija ruskog predsednika Vladimira Putina koji je vojne snage stavio u stanje najveće borbene gotovosti uznemirila je javnost u više zapadnih zemalja,  a ako je sudeći po komentarima u medijima i na društvenim mrežama, u najvećem strahu od globalnog svetskog sukoba su Englezi!

Mediji na Ostrvu već danima pomno prate sva dešavanja u Ukrajini i nepodoljeno su na strani opozicije predvođene Kličkom i Julijom Timošenko.

Ipak, najnovija zbivanja na Krimu, upad naoružanih osoba u zgrade vlade i parlamenta kao i spremnost Putina da pošalje vojsku, mornaricu i avijaciju unela je ozbiljan nemir u engleske medije.

List „San“ u svojim komentarima konstatuje da bi „svaka ishitrena rekacije Moskve u ovom trenutku bila ozbiljna pretnja svetskom miru“ dok Bi-Bi-Si konstatuje da je crvena linija između rata i mira „već načeta“.

Ipak, kako to obično i biva, najdirektniji komentari su na društvenim mrežama pa tako na Tviteru, na nalogu Bi-Bi-Si Vorlda, pojedini posetioci iskazuju i pravu paniku za mogući razvoj događaja oko Ukrajine:

– Zaustavite Putina, taj čovek je lud! Poslaće rusku armiju na Krim, izazvaće Treći svetski rat, ne želim to“!, samo su neki od komentara uplašenih Britanaca.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. velimir says:

    ENGLEZI I TREBA DA BUDETE U PANICI , VLADIMIR SPREČAVA VAŠE JEDNOUMLJE I VAŠ KOLONIJALIZAM A SAMIM TI I TREĆI SVETSKI RAT.

  2. velimir says:

    ZABORAVIO SAM DA KAŽEM ZAŠTO STE VI POSLALI VOJSKU NA FOKLANDE, DA SADE SALATU?

  3. Brane says:

    Svakom loncu su bili poklopac.Do[lo vreme i da britanci budu LONAC.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *