ЕВО ЧЕГА СРБИЈА треба највише да се плаши! (ВИДЕО)

ЕВО ЧЕГА СРБИЈА треба највише да се плаши! (ВИДЕО)

2 априла 2018

Директор Центра за геостратешке студије Драгана Трифковић тврди да је циљ САД и Шиптара да правно обавезујућим споразумом са Београдом, након столице у УН, омогуће и чланство Косова у НАТО. Она је, гостујући у емисији продукције „Балкан инфо“, рекла да је чланство Косова У НАТО највећа опасност у Србију.

Oно што је посебно опасно по питању Косова и Метохије је то што је Хашим Тачи већ више пута наговестио да жели да уђе у НАТО. Уколико заиста Александар Вучић одлучи да потпише тај тзв. свеобухватни мировни споразум којим ће се обазати да Србија неће кочити улазак Косова у друге међународне инсистуције и организације, може да се деси да одмах после тога Косово уђе у процедуру уласка у НАТО. Питање је шта ми после тога можемо да урадимо. Не можемо ништа да урадимо нажалост. Морали би да заратимо са НАТО да повратимо нашу територију – упозорила је она.

Она у интервјуу говори о последњим инцидентима на Косову и Метохију, критикује политику Александра Вучића, говори о односима Србије и Русије и другим актуелним темама.

(Правда)

KOMENTARI5 коментара

 1. Novica says:

  Nekima nikad dosta rata,ginu nevini ljudikoja daje nacija.kad ce jedamput svetom zavladati pravda ,kako samo srbi zlocinci.

 2. Trifun says:

  Rat za oslobodenje od okupacije je NEMINOVAN! Fakticki gledano on ce se voditi protiv NARKO-NATO okupatora i bez formalnog uvlacenja te narko teritorije u NARKO-NATO, ali ovaj put uz direktnu vojnu pomoc Rusije. Pravno gledano Kosovo je neotudiva teritorija Srbije, sta god NARKO-NATO kaze ili misli. Oni su okupatori, pravno gledajuci i fakticki. Tu dilema nema. Kosovo ce biti stavljeno pod fakticku vlast Srbije vojnim putem, ili nikako. Ni tu nema dileme. Tako da naoruzavanje je prioritet broj jedan, nevezano za Kosovski problem. Ovaj put cemo rat za oslobodenje pokrenuti mi, kada nama to bude odgovaralo. Nema nazad.

 3. Radoslav Radovic says:

  Za dva sata slusanja naucio sam mnogo i njiti jedan minut nije prosao a da nijesam u kontinuitetu u svojoj memoriji slozio mozaik informacija koje su tekle tako fluidno da se cak nijeasam ni brinuo hocu li sve to zapamtiti i pravilno razumjeti. Profesionalnost na jednom veoma zavidnom nivou, takva da se u cijeloj diskusiji nasa Dragana nije posluzila niti jednom pribiljeskom ili papirom.Nadam se da su je nasi Srbi slusali i saslusali.

 4. Velika Metla says:

  Изјаву Тачијеву да шиптари желе у "нато" може само тешки глупан,којем је број ципела много већи од IQ! "нато"му ушао и окупирао територију,командује с њом,а он прича о уласку у "нато"!?!? Хахахахахахаха..............,о темпора,о морес,будале баш!

 5. Antibot says:

  Pustiti Milorada Ulemeka Legiju iz zatvora idati mu mandat da proteraq Siptare i u potpunosto ocisti Kosovo od njih, Amerikanaca i NATO u uroku od 3 meseca. U pomoc pozvati Rusiju da nam cuva ledja i pomogne ukoliko zatreba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u