ЕВО ЧЕГА СРБИЈА треба највише да се плаши! (ВИДЕО)

EVO ČEGA SRBIJA treba najviše da se plaši! (VIDEO)

2 aprila 2018

Direktor Centra za geostrateške studije Dragana Trifković tvrdi da je cilj SAD i Šiptara da pravno obavezujućim sporazumom sa Beogradom, nakon stolice u UN, omoguće i članstvo Kosova u NATO. Ona je, gostujući u emisiji produkcije „Balkan info“, rekla da je članstvo Kosova U NATO najveća opasnost u Srbiju.

Ono što je posebno opasno po pitanju Kosova i Metohije je to što je Hašim Tači već više puta nagovestio da želi da uđe u NATO. Ukoliko zaista Aleksandar Vučić odluči da potpiše taj tzv. sveobuhvatni mirovni sporazum kojim će se obazati da Srbija neće kočiti ulazak Kosova u druge međunarodne insistucije i organizacije, može da se desi da odmah posle toga Kosovo uđe u proceduru ulaska u NATO. Pitanje je šta mi posle toga možemo da uradimo. Ne možemo ništa da uradimo nažalost. Morali bi da zaratimo sa NATO da povratimo našu teritoriju – upozorila je ona.

Ona u intervjuu govori o poslednjim incidentima na Kosovu i Metohiju, kritikuje politiku Aleksandra Vučića, govori o odnosima Srbije i Rusije i drugim aktuelnim temama.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Novica says:

  Nekima nikad dosta rata,ginu nevini ljudikoja daje nacija.kad ce jedamput svetom zavladati pravda ,kako samo srbi zlocinci.

 2. Trifun says:

  Rat za oslobodenje od okupacije je NEMINOVAN! Fakticki gledano on ce se voditi protiv NARKO-NATO okupatora i bez formalnog uvlacenja te narko teritorije u NARKO-NATO, ali ovaj put uz direktnu vojnu pomoc Rusije. Pravno gledano Kosovo je neotudiva teritorija Srbije, sta god NARKO-NATO kaze ili misli. Oni su okupatori, pravno gledajuci i fakticki. Tu dilema nema. Kosovo ce biti stavljeno pod fakticku vlast Srbije vojnim putem, ili nikako. Ni tu nema dileme. Tako da naoruzavanje je prioritet broj jedan, nevezano za Kosovski problem. Ovaj put cemo rat za oslobodenje pokrenuti mi, kada nama to bude odgovaralo. Nema nazad.

 3. Radoslav Radovic says:

  Za dva sata slusanja naucio sam mnogo i njiti jedan minut nije prosao a da nijesam u kontinuitetu u svojoj memoriji slozio mozaik informacija koje su tekle tako fluidno da se cak nijeasam ni brinuo hocu li sve to zapamtiti i pravilno razumjeti. Profesionalnost na jednom veoma zavidnom nivou, takva da se u cijeloj diskusiji nasa Dragana nije posluzila niti jednom pribiljeskom ili papirom.Nadam se da su je nasi Srbi slusali i saslusali.

 4. Velika Metla says:

  Izjavu Tačijevu da šiptari žele u "nato" može samo teški glupan,kojem je broj cipela mnogo veći od IQ! "nato"mu ušao i okupirao teritoriju,komanduje s njom,a on priča o ulasku u "nato"!?!? Hahahahahahaha..............,o tempora,o mores,budale baš!

 5. Antibot says:

  Pustiti Milorada Ulemeka Legiju iz zatvora idati mu mandat da proteraq Siptare i u potpunosto ocisti Kosovo od njih, Amerikanaca i NATO u uroku od 3 meseca. U pomoc pozvati Rusiju da nam cuva ledja i pomogne ukoliko zatreba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *