ЕВО КАКО СУ ЗЕМЉЕ ГОВОРИЛЕ У СБ УН: Ево ко је бранио Србију, а ко је био против

EVO KAKO SU ZEMLJE GOVORILE U SB UN: Evo ko je branio Srbiju, a ko je bio protiv

18 decembra 2018

UJEDINJENO KRALJEVSTVO: KOSOVO JE SUVERENA DRŽAVA

Ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva Karen Pirs rekla je da transformacija KBS u vojsku spada u nadležnost suverene države, ali da to treba da bude u dogovoru sa Kforom i međunarodnom zajednicom.

KAZAHSTAN ZABRINUT ZBOG POTEZA PRIŠTINE

Ambasador Kazahstana je rekao da svi unilateralni koraci mogu da podignu tenzije i ugroze stabilnost, iskazujući zabrinutosti zbog postupaka Prištine.KINA PODRŽAVA TERITORIJALNI INTEGRITET NAŠE ZEMLJE

Ambasador Kine pri UN Ma Žaohsu je rekao da Peking podržava suverenitet i teritorijalni integritet Srbije.

SAD: SVE JE U SKLADU SA REZOLUCIJOM 1244

I predstavnik Sjedinjenih Država je podržao transformaciju KBS-a u vojsku, navodeći da je to u skladu sa Rezolucijom 1244. Dijalog, kaže, treba da bude prioritet i pozivamo obe strane da odmah preduzmu korake kako bi se smirile tenzije.

FRANCUSKA I HOLANDIJA PODRŽAVAJU NEZAVISNOST KOSOVA

Ambasadori Holandije i Francuske ponovili su da podržavaju nezavisnost Kosova. Takođe, oni su pozvali su „obe strane“ da nastave dijalog.

Francuski predstavnik Fransoa Delatr je pozvao Prištinu da ukine takse i pozvao „obe strane da svoje razlike rešavaju kroz dijalog“.

KOMENTARI9 komentara

 1. uf says:

  Uvek psi isti laju na nas Srbe...

 2. Vesko says:

  Karen Pirs, ako je Kosovo nezavisna drzava po kojem osnovu je KFOR tamo onda? UN Rezolucija 1244 ne tretira Kosovo kao nezavisnu drzavu, naprotiv, nego kao dio Srbije nedvosmisleno kroz sve svoje clanove i paragrafe, i niti u jednom momentu ne predvida da Kosovo moze imati ovakav ili onakav status OSIM AKO TO NIJE POSTIGNUTO SPORAZUMNO!! Ovo je bitno isticati uvijek, znaci konacan status Kosova, kakav god on bio na kraju procesa koji je predviden UN rezolucijom 1244, moze biti odreden samo SPORAZUMNO sa Srbijom, nikako jednostrano kako su to nasi neprijatelji pokusali da urade i da nas prisile 'faktickim stanjem' da se odreknemo prava za koja smo se izborili krvlju u toj UN rezoluciji 1244.

 3. Nostalgicar says:

  Nakon svakog svjetskog rata Srbija se okretala ENGLEZIMA i zabijala noz Rusima u ledja. Prva Jugoslavija je sastavljena po nalogu Engleske a KAradjordjevici su bili englkeski namjesnici u toj zemlji. Umjesto da Srbija kao pobjednica u 1. svj ratu ostane samostalna i prosirena do mora Srbi se priklanjaju Englezima i budalasto prave Jugoslaviju u kojoj nisu vecina. Kasnije se ista stvar ponovila sa Titom koji je bio ENGLESKI agent. Ta Jugoslavija je bila zid da Rusi ne izadju na sredozemlje i opet po nalogu Engleza, Srbi se ponovo hvataju za njih i okrecu ponovo ledja Rusima. Sada Vucic the Izdajnik koketira vec 6 godina sa Zapadom makar se iz aviona vidi da Zapad zeli da Srbije ne bude... Objektivno, ne vidim zasto bi Rusi nakon toliko izdaja od strane Srbije pomagali, previse puta je Srbija isla s Englezima na svoju stetu i ENGLEZI SU JOJ TO OVAKO VRATILI.

  • Velika Metla says:

   Nostalgičar,pirgavi su radili Srbiji ono šta je SSSR dozvolio! Da nije SSSR hteo Jugoslaviju nikada je pirgavi ne bi stvorili! Pa valjda znaš da su pirgavi 1945.godine srušili bombama do temelja dva srbska grada( čini mi se Leskovac i Vranje,mada manje je važno koja dva grada)kao opomenu ako ne uđu u savez zvani Jugoslavija s ćopavkom načelu! To su sve dozvolili "sovjetski komunisti",od kojih su i sami Rusi imali veliku štetu! U vrhu polit-biroa sovjetskog nije bio ni jedan jedini Rus,kao što ni u savezu komunjara,u samom vrhu njihove vlasti,Titoslavije od 1974.godine nije bio nijedan jedini Srbin!

   • Vladimir Monomah says:

    Mala digresija ovde, ideja smrdljive jugoslavije-grobnice Srba mog naroda dosla je od strane kralja, a kroz njegove masonske uši a od njegovih podguznih muva tadasnjih politicara,Srbski narod i srbsku vojsku nisu pitali šta misle o ujedinjenju s dojucerasnjim dusmanima. Bravar je samo nastavio tamo gdje kralj stao! Anglonacisti tu ubrajam sve zemlje zapada nam nikad nisu dozvolili da uspostavimo nasu Srbiju u njenim prirodnim granicama, bili bi najsre cniji da nas nema i da nas biološki istrebe.

 4. Deda Micko says:

  Francuski pedofili i holandski narkomani su protiv Srbije. Ju. ju, bas sam potresen.

 5. Za Srbiju says:

  U kakvom svetu živimo i ko mu daje meru, bolje da ga nema. Sa zapadom i sa Prištinom obustaviti svaki dijalog. A sve što smo potpisali, ne važi se više.

 6. rale says:

  Vučka prijatelji davno izdali,a on još nevidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *