ЕВО ШТА ЈЕ ВИДЕО ПРАВОСЛАВНИ ПРОРОК: Запад ће доживети страховит пораз, повући ће војску са Kосова –НЕ ИДИТЕ У БЕОГРАД ЗБОГ ОВОГ…

EVO ŠTA JE VIDEO PRAVOSLAVNI PROROK: Zapad će doživeti strahovit poraz, povući će vojsku sa Kosova –NE IDITE U BEOGRAD ZBOG OVOG…

6 oktobra 2019

Otac Tadej je savetovao da se nekretnine i zemljište kupuju pre svega u centralnoj Srbiji.

Njegov lik podsećao je na patrijarha Pavla, ovaj svet je napustio 2003. godine, ali je za sobom ostavio predviđanja o sudbini Srbije, od kojih su se neka već ostvarila.Još 2000. godine, čak osam godina ranije, starac Tadej je za KiM govorio da će Albanci proglasiti nezavisnost, a da će ih u tome podržati Amerika i Evropa.

Međutim, prema njegovim rečima, sile Zapada će uskoro doživeti veliki krah zbog ekonomskih kriza i ratnih sukoba.

„I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja, iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova. Tada će Srbi za veoma kratko vreme osloboditi svoju duhovnu kolevku. Albanaca tamo neće biti. Nijednoga“, glasila je vizija ovog proroka, koji je dodao da će najsigurnije biti u centralnoj Srbiji.

Osim toga, predviđao je pad Miloševića, upozoravajući da će oni koji će ga smeniti biti još gori od njega.

Prema pisanju nepoznatog autora, otac Tadej je savetovao da se nekretnine i zemljište kupuju pre svega u centralnoj Srbiji.

Naglašavao je da se izbegavaju prostori Vojvodine i Beograda, a ako se to čini u Beogradu, onda što dalje od centra i reka i da je bolje svoj dom izgraditi negde na periferiji.

Ovu viziju objasnio je starac Gavrilo, govoreći da će pola Beograda biti poplavljeno, dok će se druga polovina grada urušiti sama od sebe jer je potkopan tunelima.

KOMENTARI13 komentara

 1. padre says:

  Jadna li je Srbija, kad mora da se oslanja na proroke!

  • persida says:

   Sedi u manastiru, nema pojma o zivotu, pobegao od svega, ali zato prorokuje, jadno je pravoslavlje.

   • Mile says:

    Djavolice, ne diraj u oca Tadeja. Šta nam ti nudiš? Gordost i nestrpljivost pa da nas opet i još jednom navučeš u ćorsokak.

    • persida says:

     Ko ti dira Tadeja, slobodan si da ga u svom fetisizmu stavis oko vrata ili pod krevet. Postavljam pitanje prorokovanja. Ako si vernik, nemas sta da prorices jer je sve vec receno. Ako ljudi proricu, onda znaci da ne veruju u Otkrovenje. Izvini ako je ovo za tvoj mozak preveliki teret.

    • persida says:

     Od Tadeja ti ne vidis Irineja, koji je izdao Tadeja. Imaj malo hrabrosti, pa se zapitaj ko ti vodi crkvu i kuda.

    • Mile says:

     Brzopleto sudiš o svima i o svemu. Evanđelje po Mateju prenosi sledeće Isusove reči: „Ne sudite da ne budete suđeni! Jer sudom kojim sudite bit ćete suđeni. I merom kojom merite meriće vam se.“ ... Ovo nije prorokovanje, bez obzira što su tako napisali, nego prozorljivost. Smatra se da prozorljivost je vrlina kojom Gospod obdari onoga koga izabere. U kojoj meri (procentu), tj. koliko je otac Tadej bio time obdaren pokazaće nam budući dogadjaji.

     • persida says:

      Dok ti citiras Jevandjelje, tvoj patrijarh krunise ordenom Svetoga Save najveceg neprijatelja Srbije, Vucica. Vidis li sada zasto je napisano Jevandjelje, da ljude odvrati od istine, da ih uspava u mitu i u bajci, tako da ne moraju ni da zapazaju ni da misle.

    • Mile says:

     Dakle, prerano je za sud poput tvog. Ovo je najzgodnije videti kao jednu od mogućih projekcija budućnosti. Kako velika većina nas nema dar prozorljivosti (nemamo mogućnost da zavirimo u budućnost) to znači da ni ne možemo da se upuštamo u ocenjivanje njegovih reči niti u odbacivanje ili osudjivanje Tadeja. Olako si odbacila njegove reči. Vodi te gordost, a to nije dobra osobina.

     • persida says:

      German je sluzio Tita, Tadic je pozivao da se narod primiri i tako branio Tadicev rezim, a Irinej sluzi Vucica? Moze li iko normalan da ovo ospori, ako je to ono sto smatras pravoslavljem, onda nemamo o cemu da razgovaramo.

   • Miro says:

    Uticaj vidovite Zorke ostavio je duboki trag u tvojim iznesenim stavovima.

    • persida says:

     A uticaj vidovitog Irineusa koju je upravo ordenovao vidovitog Vucica razorio je i ono malo celija u mozgu sto si ih imao.

  • Mile says:

   Padre, ova neobična poruka data nam je kao upozorenje za nadolazeća vremena iskušenja, te da ne padamo u beznadje i u još veće nevolje. Njen cilj nije da mi jadikujemo, nego da se snadjemo. - povodom Vaših reči "Jadna li je Srbija, kad mora da se oslanja na proroke!". Nije ovo prorokovanje nego vidovitost tj. prozorljivost.

 2. Istina says:

  Srbija nije velesila i nemože da se oslanja na zapadne ili istočne prijatelje, nija jadna srbija nego je jadan njen narod, koji je godinama izmanipulisan od strane bivših komunjara i lažnih patriota, narod koji je pobegao za bolju budučnost to zna i vratiće se u Srbiju kad tad, a izdajnici će platiti svoj ceh kada dodje pravi čovek na vlast, to će se uskoro destiti kada NVO i LGTB organizacije shvate da nemogu da manipulišu sa srbskim inatom, do tada neka vam reči monaha i oca Tadeja ostanu u mislima šta će se desiti sa izdajicama i njihovim pomagačima i šta će se desiti sa srbskim kosovom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *